Huurwoning Amsterdam

Op deze pagina vindt u een overzicht van 11396 huurwoningen in Amsterdam die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Amsterdam zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Gemeubileerde 2 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1400,- en €1500,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Derde Weteringdwarsstraat. De oppervlakte is 60 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van openbaar vervoer. Huur: 1500 euro p.mnd.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1360,- en €1460,-

In Amsterdam is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 98 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Panamalaan. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: lift aanwezig. De huurprijs is 1460 euro per maand.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1365,- en €1465,-

3 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 80 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Pieter Calandlaan. Huur: 1465 euro p.mnd.


Gemeubileerde Kamer in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €325,- en €425,-

In Amsterdam is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 18 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Kinrooistraat. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De huurprijs is 425 euro per maand.


Gemeubileerde Kamer in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €500,- en €600,-

Te huur: Kamer. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Dijkgraafplein. De oppervlakte is 15 vierkante meters. Huur: 600 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1400,- en €1500,-

Te huur aangeboden in Amsterdam een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Frederiksstraat. Het woonoppervlak bedraagt 50 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: . Huurprijs per maand bedraagt 1500 euro.


2 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1150,- en €1250,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oudezijds Achterburgwal. De oppervlakte is 55 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van openbaar vervoer. Huur: 1250 euro p.mnd.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1400,- en €1500,-

Te huur aangeboden in Amsterdam een 3 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Rondeel. Het woonoppervlak bedraagt 100 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, balkon. Huurprijs per maand bedraagt 1500 euro.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1400,- en €1500,-

In Amsterdam is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 75 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Frieslandstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De huurprijs is 1500 euro per maand.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1150,- en €1250,-

2 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 38 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Bilderdijkstraat. Huur: 1250 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Amsterdam vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Amsterdam vinden. Een huurwoning Amsterdam, huurhuis Amsterdam, appartement Amsterdam, kamer Amsterdam, studio Amsterdam of woning in Amsterdam ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Amsterdam

De ideale huurwoning in Amsterdam vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurhuis of appartement in Amsterdam vinden.

Amsterdam is als hoofdstad van ons land niet alleen aantrekkelijk voor toeristen, maar zeker ook als woonstad. Of u nu kiest voor een huurwoning in het bruisende centrum van Amsterdam of in de rustiger randgebieden, alle gemakken van de stad zijn altijd in de nabijheid te vinden. Alle mogelijke voorzieningen op het gebied van onderwijs, medische verzorging, cultuur en recreatie zijn dichtbij. Vanzelfsprekend is ook het winkelaanbod van Amsterdam uitstekend te noemen.

Vrijwel alle wijken van de stad zijn vanaf de ringweg A10 prima bereikbaar. Daarnaast heeft Amsterdam het voordeel van de aanwezigheid van verschillende soorten openbaar vervoer. Het IJ, het IJmeer, de Amstel en de Nieuwe Meer bieden volop gelegenheid voor waterrecreatie. In en om de stad zijn diverse parken aangelegd. Binnen de kortste keren komt men vanuit de stad in prachtige gebieden als landelijk Noord en de polders ten zuiden van de stad.

Het zoekresultaat op huurwoningverhuur.nl geeft een goed inzicht in de huurwoningen in Amsterdam die in het verleden via deze website te huur werden aangeboden. Aan de hand van de resultaten kunt u voor zichzelf bepalen of wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn bij het vinden van een passende huurwoning. Dat geldt ook voor het aanbod huurhuizen in Amsterdam.

Zoekt u een huurwoning in Amsterdam? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Amsterdam vindt u via huurwoningverhuur.nl