Huurwoning Amsterdam

Op deze pagina vindt u een overzicht van 9893 huurwoningen in Amsterdam die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Amsterdam zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

3 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1095,- en €1195,-

3 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, keuken ingericht, balkon, lichte woonruimte. De oppervlakte is 95 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Balistraat . Huur: 1195 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €905,- en €1005,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Weerdestein. De oppervlakte is 111 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Bovenwoning. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 1005 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €900,- en €1000,-

2 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is alleen beschikbaar voor bepaalde tijd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, internet aanwezig, keuken ingericht, balkon, tv aansluiting. De oppervlakte is 80 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Boeroestraat . Huur: 1000 euro p.mnd.


Gemeubileerde Studio in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1150,- en €1250,-

In Amsterdam is een Studio te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Anjeliersstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: keuken ingericht, lichte woonruimte. De huurprijs is 1250 euro per maand.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1250,- en €1350,-

2 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, keuken ingericht, balkon. De oppervlakte is 90 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Spadinalaan. Huur: 1350 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1300,- en €1400,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Osdorperweg. De oppervlakte is 100 vierkante meters. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Buiten de bebouwde kom. Verkeert in nette goed onderhouden staat. U kunt uw auto bij de woning parkeren.Huur: 1400 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1250,- en €1350,-

2 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: keuken ingericht. De oppervlakte is 55 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: van Ostadestraat. Huur: 1350 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1200,- en €1300,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Bentinckstraat . De oppervlakte is 70 vierkante meters. Een park ligt op loopafstand. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Bovenwoning. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 1300 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1000,- en €1100,-

2 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: keuken ingericht, balkon. De oppervlakte is 65 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Cannenburgh . Huur: 1100 euro p.mnd.


Gemeubileerde Studio in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1350,- en €1450,-

Studio te huur in Amsterdam. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 60 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Graaf Florisstraat . Huur: 1450 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Amsterdam vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Amsterdam vinden. Een huurwoning Amsterdam, huurhuis Amsterdam, appartement Amsterdam, kamer Amsterdam, studio Amsterdam of woning in Amsterdam ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Amsterdam

De ideale huurwoning in Amsterdam vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurhuis of appartement in Amsterdam vinden.

Amsterdam is als hoofdstad van ons land niet alleen aantrekkelijk voor toeristen, maar zeker ook als woonstad. Of u nu kiest voor een huurwoning in het bruisende centrum van Amsterdam of in de rustiger randgebieden, alle gemakken van de stad zijn altijd in de nabijheid te vinden. Alle mogelijke voorzieningen op het gebied van onderwijs, medische verzorging, cultuur en recreatie zijn dichtbij. Vanzelfsprekend is ook het winkelaanbod van Amsterdam uitstekend te noemen.

Vrijwel alle wijken van de stad zijn vanaf de ringweg A10 prima bereikbaar. Daarnaast heeft Amsterdam het voordeel van de aanwezigheid van verschillende soorten openbaar vervoer. Het IJ, het IJmeer, de Amstel en de Nieuwe Meer bieden volop gelegenheid voor waterrecreatie. In en om de stad zijn diverse parken aangelegd. Binnen de kortste keren komt men vanuit de stad in prachtige gebieden als landelijk Noord en de polders ten zuiden van de stad.

Het zoekresultaat op huurwoningverhuur.nl geeft een goed inzicht in de huurwoningen in Amsterdam die in het verleden via deze website te huur werden aangeboden. Aan de hand van de resultaten kunt u voor zichzelf bepalen of wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn bij het vinden van een passende huurwoning. Dat geldt ook voor het aanbod huurhuizen in Amsterdam.

Zoekt u een huurwoning in Amsterdam? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Amsterdam vindt u via huurwoningverhuur.nl