Huurwoning Amsterdam

Op deze pagina vindt u een overzicht van 10245 huurwoningen in Amsterdam die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Amsterdam zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

2 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1165,- en €1265,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Jacob Burggraafstraat. De oppervlakte is 97 vierkante meters. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Bovenwoning. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 1265 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1310,- en €1410,-

2 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Mogelijkheden voor recreatie worden geboden door park dat in de nabije omgeving is gelegen. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: keuken ingericht, lichte woonruimte. De oppervlakte is 66 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Tweede Constantijn Huygensstraat. Huur: 1410 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1410,- en €1510,-

Te huur aangeboden in Amsterdam een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Turnerstraat. Het woonoppervlak bedraagt 58 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: keuken ingericht, balkon. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 1510 euro.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1285,- en €1385,-

2 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, terras, lichte woonruimte. De oppervlakte is 78 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Barentszstraat. Huur: 1385 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1260,- en €1360,-

In Amsterdam is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 118 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Vorselaarstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, keuken ingericht, balkon. De huurprijs is 1360 euro per maand.


3 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1010,- en €1110,-

3 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, dubbel glas, balkon. De oppervlakte is 70 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Waaigat. Huur: 1110 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1085,- en €1185,-

Te huur aangeboden in Amsterdam een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: IJburglaan. Het woonoppervlak bedraagt 113 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, dubbel glas, keuken ingericht, balkon, lichte woonruimte. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 1185 euro.


4 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1255,- en €1355,-

In Amsterdam is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 138 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Wolbrantskerkweg. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Mogelijkheden voor recreatie worden geboden door park dat in de nabije omgeving is gelegen. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, keuken ingericht. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De huurprijs is 1355 euro per maand.


2 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1305,- en €1405,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Tweede Constantijn Huygensstraat . De oppervlakte is 67 vierkante meters. Voor bepaalde tijd beschikbaar. Misschien in overleg te verlengen. Een park ligt op loopafstand. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Bovenwoning. Net gerenoveerd. Hoeft niets meer aan te gebeuren. Huur: 1405 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €785,- en €885,-

In Amsterdam is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 87 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Nicolaas Ruychaverstraat. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, balkon, tv aansluiting. De huurprijs is 885 euro per maand.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Amsterdam vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Amsterdam vinden. Een huurwoning Amsterdam, huurhuis Amsterdam, appartement Amsterdam, kamer Amsterdam, studio Amsterdam of woning in Amsterdam ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Amsterdam

De ideale huurwoning in Amsterdam vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurhuis of appartement in Amsterdam vinden.

Amsterdam is als hoofdstad van ons land niet alleen aantrekkelijk voor toeristen, maar zeker ook als woonstad. Of u nu kiest voor een huurwoning in het bruisende centrum van Amsterdam of in de rustiger randgebieden, alle gemakken van de stad zijn altijd in de nabijheid te vinden. Alle mogelijke voorzieningen op het gebied van onderwijs, medische verzorging, cultuur en recreatie zijn dichtbij. Vanzelfsprekend is ook het winkelaanbod van Amsterdam uitstekend te noemen.

Vrijwel alle wijken van de stad zijn vanaf de ringweg A10 prima bereikbaar. Daarnaast heeft Amsterdam het voordeel van de aanwezigheid van verschillende soorten openbaar vervoer. Het IJ, het IJmeer, de Amstel en de Nieuwe Meer bieden volop gelegenheid voor waterrecreatie. In en om de stad zijn diverse parken aangelegd. Binnen de kortste keren komt men vanuit de stad in prachtige gebieden als landelijk Noord en de polders ten zuiden van de stad.

Het zoekresultaat op huurwoningverhuur.nl geeft een goed inzicht in de huurwoningen in Amsterdam die in het verleden via deze website te huur werden aangeboden. Aan de hand van de resultaten kunt u voor zichzelf bepalen of wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn bij het vinden van een passende huurwoning. Dat geldt ook voor het aanbod huurhuizen in Amsterdam.

Zoekt u een huurwoning in Amsterdam? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Amsterdam vindt u via huurwoningverhuur.nl