Huurwoning Amsterdam

Op deze pagina vindt u een overzicht van 10105 huurwoningen in Amsterdam die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Amsterdam zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Gemeubileerde 3 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1350,- en €1450,-

Te huur aangeboden in Amsterdam een 3 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: A.J. Ernststraat. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: keuken ingericht, balkon. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 1450 euro.


4 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1400,- en €1500,-

4 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt leeg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De oppervlakte is 60 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Czaar Peterstraat . Huur: 1500 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1050,- en €1150,-

Te huur aangeboden in Amsterdam een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Bolestein. Het woonoppervlak bedraagt 45 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Een park is vrij toegankelijk in de nabijheid van de woning. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, keuken ingericht, balkon, tv aansluiting. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 1150 euro.


3 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €650,- en €750,-

Te huur aangeboden in Amsterdam een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Pieter Calandlaan. Het woonoppervlak bedraagt 76 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, balkon, tv aansluiting. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 750 euro.


4 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1081,- en €1181,-

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Amsterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Meer en Vaart . De oppervlakte is 124 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Verkeert in nette goed onderhouden staat. U kunt uw auto bij de woning parkeren.Huur: 1181 euro p.mnd.


Studio in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1100,- en €1200,-

- Volledig luxueus afgewerkt appartement te huur van circa 55m2. Geschikt voor een werkend persoon of een stel. - Het appartement ligt op 10 minuten fietsafstand vanaf het Centraal Station. - 1 slaapkamer - Volledig NIEUW opgeleverd - Inclusief zeer luxe afgewerkte keuken inclusief A+ koel/vriescombinatie, heteluchtoven, A+ vaatwasser, inductiekookplaat etc. - Geschikt voor een stelletje - Beide personen mogen inschrijven - Leeftijdseis: 17 - 35 jaar - Minimum inkomen 2 maal huurprijs - Geen huisdieren, en niet-roken. E.1200 pmnd.


4 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €650,- en €750,-

4 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, balkon, tv aansluiting. De oppervlakte is 94 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Pieter Calandlaan. Huur: 750 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1400,- en €1500,-

2 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, lift aanwezig, keuken ingericht. De oppervlakte is 60 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Okeghemstraat . Huur: 1500 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €780,- en €880,-

Te huur aangeboden in Amsterdam een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Buikslotermeerplein . Het woonoppervlak bedraagt 87 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, tv aansluiting. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 880 euro.


3 Kamer app. in Amsterdam

Huurwoning Amsterdam - huurprijs tussen €1220,- en €1320,-

3 Kamer app. te huur in Amsterdam. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan drukke doorgaande weg. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, keuken ingericht, balkon. De oppervlakte is 86 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Tweede Hugo de Grootstraat. Huur: 1320 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Amsterdam vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Amsterdam vinden. Een huurwoning Amsterdam, huurhuis Amsterdam, appartement Amsterdam, kamer Amsterdam, studio Amsterdam of woning in Amsterdam ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Amsterdam

De ideale huurwoning in Amsterdam vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurhuis of appartement in Amsterdam vinden.

Amsterdam is als hoofdstad van ons land niet alleen aantrekkelijk voor toeristen, maar zeker ook als woonstad. Of u nu kiest voor een huurwoning in het bruisende centrum van Amsterdam of in de rustiger randgebieden, alle gemakken van de stad zijn altijd in de nabijheid te vinden. Alle mogelijke voorzieningen op het gebied van onderwijs, medische verzorging, cultuur en recreatie zijn dichtbij. Vanzelfsprekend is ook het winkelaanbod van Amsterdam uitstekend te noemen.

Vrijwel alle wijken van de stad zijn vanaf de ringweg A10 prima bereikbaar. Daarnaast heeft Amsterdam het voordeel van de aanwezigheid van verschillende soorten openbaar vervoer. Het IJ, het IJmeer, de Amstel en de Nieuwe Meer bieden volop gelegenheid voor waterrecreatie. In en om de stad zijn diverse parken aangelegd. Binnen de kortste keren komt men vanuit de stad in prachtige gebieden als landelijk Noord en de polders ten zuiden van de stad.

Het zoekresultaat op huurwoningverhuur.nl geeft een goed inzicht in de huurwoningen in Amsterdam die in het verleden via deze website te huur werden aangeboden. Aan de hand van de resultaten kunt u voor zichzelf bepalen of wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn bij het vinden van een passende huurwoning. Dat geldt ook voor het aanbod huurhuizen in Amsterdam.

Zoekt u een huurwoning in Amsterdam? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Amsterdam vindt u via huurwoningverhuur.nl