Huurwoning Delft

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1443 huurwoningen in Delft die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Delft zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Gemeubileerde Studio in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €750,- en €850,-

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kromstraat . De oppervlakte is 40 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 850 euro p.mnd.


Gemeubileerde Kamer in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €245,- en €345,-

Te huur: Kamer. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Multatuliweg. De oppervlakte is 11 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Net gerenoveerd. Hoeft niets meer aan te gebeuren. Huur: 345 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €655,- en €755,-

Te huur aangeboden in Delft een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Koornmarkt. Het woonoppervlak bedraagt 55 m2. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: centrale verwarming. Recentelijk gerenoveerd. Uitstekende staat van onderhoud. Huurprijs per maand bedraagt 755 euro.


Studio in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €685,- en €785,-

In Delft is een Studio te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 45 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Achterom. De woning is binnenkort beschikbaar. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De huurprijs is 785 euro per maand.


Studio in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €595,- en €695,-

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Doelenplein. De oppervlakte is 35 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Bovenwoning. Huur: 695 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €725,- en €825,-

2 Kamer app. te huur in Delft. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De oppervlakte is 50 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Brabantse Turfmarkt. Huur: 825 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €750,- en €850,-

Te huur aangeboden in Delft een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Harmenkokslaan. Het woonoppervlak bedraagt 50 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tv aansluiting. Huurprijs per maand bedraagt 850 euro.


3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €800,- en €900,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oosterstraat. De oppervlakte is 65 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 900 euro p.mnd.


Gemeubileerde Studio in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €390,- en €490,-

In Delft is een Studio te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 63 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Athony Fokkersingel . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: internet aanwezig, keuken ingericht. De huurprijs is 490 incl euro per maand.


3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €800,- en €900,-

In Delft is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 101 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Van Embdenstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming, balkon. De huurprijs is 900 euro per maand.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Delft vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Delft vinden. Een huurwoning Delft, huurhuis Delft, appartement Delft, kamer Delft, studio Delft of woning in Delft ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Delft

Op huurwoningverhuur.nl kunt u gratis een account aanmaken. Een team van mensen gaat dan op zoek naar een passende woning. Indien u een huis of appartement in Delft wilt huren helpt huurwoningverhuur.nl graag bij het zoeken. U hoeft het tijdrovende zoekwerk niet meer zelf te doen. Maak simpelweg een account aan via huurwoningverhuur.nl en wij nemen het werk van u over. Ook als u zoekende bent naar een huurwoning in Delft.

De prinsenstad Delft is een veelzijdige plaats in de provincie Zuid-Holland. De aanwezigheid van de Technische Universiteit trekt veel bedrijvigheid aan. Zo zijn onderzoeksinstituut TNO en het Nederlands Meetinstituut in de stad gevestigd. Ook voedingsmiddelenconcerns en diverse chemische bedrijven hebben een vestiging op een van de bedrijventerreinen van Delft.

De stad heeft een gezellige binnenstad met kleine grachten en monumentale huizen. Ook zijn er volop caf├ęs en restaurants te vinden. Rondom de binnenstad zijn sinds 1950 diverse woonwijken gebouwd. Het huurwoningenbestand is een aardige mix van etages in de binnenstad, wat oudere hoogbouw en moderne huurhuizen en appartementen. Delft is uitstekend verbonden met de steden Den Haag en Rotterdam.

Huren in Delft begint bij huurwoningverhuur.nl. Het is mogelijk om door het overzicht van huurhuizen in Delft te bladeren of om resultaten met behulp van het handige zoekmenu te filteren. Alle huurwoningen die op de website staan, stonden recentelijk te huur. Huurwoningverhuur.nl biedt u graag haar diensten aan bij het vinden van uw toekomstige huurhuis in Delft.

Zoekt u een huurwoning in Delft? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Delft vindt u via huurwoningverhuur.nl.