Huurwoning Delft

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1924 huurwoningen in Delft die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Delft zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Gemeubileerde Eengezinswoning in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €795,- en €895,-

Eengezinswoning te huur in Delft. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig. De oppervlakte is 65 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Tuinstraat. Huur: 895 euro p.mnd.


Kamer in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €350,- en €450,-

In Delft is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 12 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Multatuliweg. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De huurprijs is 450 euro per maand.


3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €495,- en €595,-

3 Kamer app. te huur in Delft. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 68 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Sasboutstraat. Huur: 595 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €795,- en €895,-

Te huur aangeboden in Delft een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Isaak Hoornbeekstraat. Het woonoppervlak bedraagt 74 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 895 euro.


3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €725,- en €825,-

Te huur aangeboden in Delft een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Hendrik Tollensstraat. Het woonoppervlak bedraagt 70 m2. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 825 euro.


Studio in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €350,- en €450,-

In Delft is een Studio te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 25 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Nickersteeg. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De huurprijs is 450 euro per maand.


Kamer in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €475,- en €575,-

Kamer te huur in Delft. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 40 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Voorstraat. Huur: 575 euro p.mnd.


Gemeubileerde Studio in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €700,- en €800,-

In Delft is een Studio te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 70 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Oude. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De huurprijs is 800 euro per maand.


2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €875,- en €975,-

2 Kamer app. te huur in Delft. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De oppervlakte is 65 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Warmoezierstraat. Huur: 975 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €1000,- en €1100,-

In Delft is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 75 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Molenweide. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, balkon. De huurprijs is 1100 euro per maand.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Delft vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Delft vinden. Een huurwoning Delft, huurhuis Delft, appartement Delft, kamer Delft, studio Delft of woning in Delft ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Delft

Op huurwoningverhuur.nl kunt u gratis een account aanmaken. Een team van mensen gaat dan op zoek naar een passende woning. Indien u een huis of appartement in Delft wilt huren helpt huurwoningverhuur.nl graag bij het zoeken. U hoeft het tijdrovende zoekwerk niet meer zelf te doen. Maak simpelweg een account aan via huurwoningverhuur.nl en wij nemen het werk van u over. Ook als u zoekende bent naar een huurwoning in Delft.

De prinsenstad Delft is een veelzijdige plaats in de provincie Zuid-Holland. De aanwezigheid van de Technische Universiteit trekt veel bedrijvigheid aan. Zo zijn onderzoeksinstituut TNO en het Nederlands Meetinstituut in de stad gevestigd. Ook voedingsmiddelenconcerns en diverse chemische bedrijven hebben een vestiging op een van de bedrijventerreinen van Delft.

De stad heeft een gezellige binnenstad met kleine grachten en monumentale huizen. Ook zijn er volop caf├ęs en restaurants te vinden. Rondom de binnenstad zijn sinds 1950 diverse woonwijken gebouwd. Het huurwoningenbestand is een aardige mix van etages in de binnenstad, wat oudere hoogbouw en moderne huurhuizen en appartementen. Delft is uitstekend verbonden met de steden Den Haag en Rotterdam.

Huren in Delft begint bij huurwoningverhuur.nl. Het is mogelijk om door het overzicht van huurhuizen in Delft te bladeren of om resultaten met behulp van het handige zoekmenu te filteren. Alle huurwoningen die op de website staan, stonden recentelijk te huur. Huurwoningverhuur.nl biedt u graag haar diensten aan bij het vinden van uw toekomstige huurhuis in Delft.

Zoekt u een huurwoning in Delft? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Delft vindt u via huurwoningverhuur.nl.