Huurwoning Delft

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1541 huurwoningen in Delft die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Delft zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Studio in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €505,- en €605,-

Studio te huur in Delft. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: lift aanwezig. De oppervlakte is 30 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Van Adrichemstraat . Huur: 605 euro p.mnd.


Gemeubileerde Studio in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €455,- en €555,-

In Delft is een Studio te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 48 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Oude Delft . De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De huurprijs is 555 euro per maand.


Gemeubileerde Studio in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €460,- en €560,-

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Vlouw. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Bovenwoning. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 560 euro p.mnd.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €905,- en €1005,-

In Delft is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 72 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Oude Delft. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: keuken ingericht. De huurprijs is 1005 euro per maand.


3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €905,- en €1005,-

In Delft is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 73 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Brabantse Turfmarkt. De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, dubbel glas, terras. De huurprijs is 1005 euro per maand.


4 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €660,- en €760,-

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Adama van Scheltemaplein. De oppervlakte is 124 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Bovenwoning. Huur: 760 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €620,- en €720,-

In Delft is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 37 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Celebesstraat . De woning is binnenkort beschikbaar. Het onderhoud is goed. De huurprijs is 720 euro per maand.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €960,- en €1060,-

Te huur aangeboden in Delft een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Bosboom-Toussaintplein . Het woonoppervlak bedraagt 73 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: balkon, lichte woonruimte. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 1060 euro.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €740,- en €840,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Jacob Gerritstraat . De oppervlakte is 37 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Net gerenoveerd. Hoeft niets meer aan te gebeuren. Huur: 840 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €620,- en €720,-

Te huur aangeboden in Delft een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Noordeinde. Het woonoppervlak bedraagt 39 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 720 euro.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Delft vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Delft vinden. Een huurwoning Delft, huurhuis Delft, appartement Delft, kamer Delft, studio Delft of woning in Delft ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Delft

Op huurwoningverhuur.nl kunt u gratis een account aanmaken. Een team van mensen gaat dan op zoek naar een passende woning. Indien u een huis of appartement in Delft wilt huren helpt huurwoningverhuur.nl graag bij het zoeken. U hoeft het tijdrovende zoekwerk niet meer zelf te doen. Maak simpelweg een account aan via huurwoningverhuur.nl en wij nemen het werk van u over. Ook als u zoekende bent naar een huurwoning in Delft.

De prinsenstad Delft is een veelzijdige plaats in de provincie Zuid-Holland. De aanwezigheid van de Technische Universiteit trekt veel bedrijvigheid aan. Zo zijn onderzoeksinstituut TNO en het Nederlands Meetinstituut in de stad gevestigd. Ook voedingsmiddelenconcerns en diverse chemische bedrijven hebben een vestiging op een van de bedrijventerreinen van Delft.

De stad heeft een gezellige binnenstad met kleine grachten en monumentale huizen. Ook zijn er volop caf├ęs en restaurants te vinden. Rondom de binnenstad zijn sinds 1950 diverse woonwijken gebouwd. Het huurwoningenbestand is een aardige mix van etages in de binnenstad, wat oudere hoogbouw en moderne huurhuizen en appartementen. Delft is uitstekend verbonden met de steden Den Haag en Rotterdam.

Huren in Delft begint bij huurwoningverhuur.nl. Het is mogelijk om door het overzicht van huurhuizen in Delft te bladeren of om resultaten met behulp van het handige zoekmenu te filteren. Alle huurwoningen die op de website staan, stonden recentelijk te huur. Huurwoningverhuur.nl biedt u graag haar diensten aan bij het vinden van uw toekomstige huurhuis in Delft.

Zoekt u een huurwoning in Delft? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Delft vindt u via huurwoningverhuur.nl.