Huurwoning Delft

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1804 huurwoningen in Delft die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Delft zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

4 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €660,- en €760,-

In Delft is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 70 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Van Foreestweg. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, balkon. De huurprijs is 760 euro per maand.


2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €585,- en €685,-

2 Kamer app. te huur in Delft. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 30 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Hof Van laan. Huur: 685 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €950,- en €1050,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Hugo De Grootstraat. De oppervlakte is 95 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van openbaar vervoer. Huur: 1050 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €675,- en €775,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Julianalaan. De oppervlakte is 43 vierkante meters. Huur: 775 euro p.mnd.


Kamer in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €294,- en €394,-

In Delft is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 16 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Gildestraat. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De huurprijs is 394 euro per maand.


2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €1050,- en €1150,-

2 Kamer app. te huur in Delft. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De oppervlakte is 60 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Koornmarkt. Huur: 1150 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €725,- en €825,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Willem Van Aelststraat. De oppervlakte is 56 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van openbaar vervoer. Huur: 825 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €570,- en €670,-

In Delft is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 30 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Hugo De Grootstraat. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De huurprijs is 670 euro per maand.


2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €475,- en €575,-

In Delft is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 40 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Rotterdamseweg. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De huurprijs is 575 euro per maand.


Eengezinswoning in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €1095,- en €1195,-

Te huur aangeboden in Delft een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Jordaniestraat. Het woonoppervlak bedraagt 110 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 1195 euro.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Delft vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Delft vinden. Een huurwoning Delft, huurhuis Delft, appartement Delft, kamer Delft, studio Delft of woning in Delft ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Delft

Op huurwoningverhuur.nl kunt u gratis een account aanmaken. Een team van mensen gaat dan op zoek naar een passende woning. Indien u een huis of appartement in Delft wilt huren helpt huurwoningverhuur.nl graag bij het zoeken. U hoeft het tijdrovende zoekwerk niet meer zelf te doen. Maak simpelweg een account aan via huurwoningverhuur.nl en wij nemen het werk van u over. Ook als u zoekende bent naar een huurwoning in Delft.

De prinsenstad Delft is een veelzijdige plaats in de provincie Zuid-Holland. De aanwezigheid van de Technische Universiteit trekt veel bedrijvigheid aan. Zo zijn onderzoeksinstituut TNO en het Nederlands Meetinstituut in de stad gevestigd. Ook voedingsmiddelenconcerns en diverse chemische bedrijven hebben een vestiging op een van de bedrijventerreinen van Delft.

De stad heeft een gezellige binnenstad met kleine grachten en monumentale huizen. Ook zijn er volop caf├ęs en restaurants te vinden. Rondom de binnenstad zijn sinds 1950 diverse woonwijken gebouwd. Het huurwoningenbestand is een aardige mix van etages in de binnenstad, wat oudere hoogbouw en moderne huurhuizen en appartementen. Delft is uitstekend verbonden met de steden Den Haag en Rotterdam.

Huren in Delft begint bij huurwoningverhuur.nl. Het is mogelijk om door het overzicht van huurhuizen in Delft te bladeren of om resultaten met behulp van het handige zoekmenu te filteren. Alle huurwoningen die op de website staan, stonden recentelijk te huur. Huurwoningverhuur.nl biedt u graag haar diensten aan bij het vinden van uw toekomstige huurhuis in Delft.

Zoekt u een huurwoning in Delft? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Delft vindt u via huurwoningverhuur.nl.