Huurwoning Delft

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1480 huurwoningen in Delft die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Delft zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Gemeubileerde 2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €905,- en €1005,-

2 Kamer app. te huur in Delft. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De oppervlakte is 55 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Burgwal. Huur: 1005 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €1350,- en €1450,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Teding van Berkhoutlaan. De oppervlakte is 160 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Buiten de bebouwde kom. Huur: 1450 euro p.mnd.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €1150,- en €1250,-

In Delft is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 100 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Abtswoudseweg . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: internet aanwezig, keuken ingericht, balkon, tv aansluiting. De huurprijs is 1250 euro per maand.


Studio in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €625,- en €725,-

Te huur aangeboden in Delft een Studio, leeg. Straatnaam is: Oosteinde. Het woonoppervlak bedraagt 35 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: internet aanwezig. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 725 euro.


2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €630,- en €730,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Binnenwatersloot. De oppervlakte is 42 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Net gerenoveerd. Hoeft niets meer aan te gebeuren. Huur: 730 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €700,- en €800,-

Te huur aangeboden in Delft een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Foulkeslaan . Het woonoppervlak bedraagt 75 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, dubbel glas, keuken ingericht. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 800 euro.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €875,- en €975,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Schuttersveld. De oppervlakte is 80 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 975 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €1100,- en €1200,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Zambezilaan. De oppervlakte is 150 vierkante meters. Buiten de bebouwde kom. Huur: 1200 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €475,- en €575,-

Te huur aangeboden in Delft een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Botaniestraat. Het woonoppervlak bedraagt 28 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 575 euro.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €1195,- en €1295,-

Eengezinswoning te huur in Delft. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, dubbel glas, keuken ingericht, terras. De oppervlakte is 85 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kloksteeg. Huur: 1295 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Delft vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Delft vinden. Een huurwoning Delft, huurhuis Delft, appartement Delft, kamer Delft, studio Delft of woning in Delft ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Delft

Op huurwoningverhuur.nl kunt u gratis een account aanmaken. Een team van mensen gaat dan op zoek naar een passende woning. Indien u een huis of appartement in Delft wilt huren helpt huurwoningverhuur.nl graag bij het zoeken. U hoeft het tijdrovende zoekwerk niet meer zelf te doen. Maak simpelweg een account aan via huurwoningverhuur.nl en wij nemen het werk van u over. Ook als u zoekende bent naar een huurwoning in Delft.

De prinsenstad Delft is een veelzijdige plaats in de provincie Zuid-Holland. De aanwezigheid van de Technische Universiteit trekt veel bedrijvigheid aan. Zo zijn onderzoeksinstituut TNO en het Nederlands Meetinstituut in de stad gevestigd. Ook voedingsmiddelenconcerns en diverse chemische bedrijven hebben een vestiging op een van de bedrijventerreinen van Delft.

De stad heeft een gezellige binnenstad met kleine grachten en monumentale huizen. Ook zijn er volop caf├ęs en restaurants te vinden. Rondom de binnenstad zijn sinds 1950 diverse woonwijken gebouwd. Het huurwoningenbestand is een aardige mix van etages in de binnenstad, wat oudere hoogbouw en moderne huurhuizen en appartementen. Delft is uitstekend verbonden met de steden Den Haag en Rotterdam.

Huren in Delft begint bij huurwoningverhuur.nl. Het is mogelijk om door het overzicht van huurhuizen in Delft te bladeren of om resultaten met behulp van het handige zoekmenu te filteren. Alle huurwoningen die op de website staan, stonden recentelijk te huur. Huurwoningverhuur.nl biedt u graag haar diensten aan bij het vinden van uw toekomstige huurhuis in Delft.

Zoekt u een huurwoning in Delft? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Delft vindt u via huurwoningverhuur.nl.