Huurwoning Delft

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1512 huurwoningen in Delft die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Delft zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Gemeubileerde 3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €1150,- en €1250,-

Te huur aangeboden in Delft een 3 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Abtswoudseweg. Het woonoppervlak bedraagt 100 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: internet aanwezig, tv aansluiting. Huurprijs per maand bedraagt 1250 euro.


Studio in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €399,- en €499,-

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Broerhuisstraat. De oppervlakte is 17 vierkante meters. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 499 incl euro p.mnd.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €1250,- en €1350,-

3 Kamer app. te huur in Delft. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Het onderhoud is goed. De oppervlakte is 80 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oude Delft. Huur: 1350 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €795,- en €895,-

Te huur aangeboden in Delft een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Markt. Het woonoppervlak bedraagt 75 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: keuken ingericht. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 895 euro.


2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €869,- en €969,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Nieuwe Langendijk . De oppervlakte is 70 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 969 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €1050,- en €1150,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Schutterstraat. De oppervlakte is 100 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Een park ligt op loopafstand. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 1150 euro p.mnd.


Studio in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €480,- en €580,-

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Van Oldenbarneveltstraat. De oppervlakte is 35 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Bovenwoning. Net gerenoveerd. Hoeft niets meer aan te gebeuren. Huur: 580 euro p.mnd.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €685,- en €785,-

Te huur aangeboden in Delft een 3 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Martinus Nijhofflaan. Het woonoppervlak bedraagt 76 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, centrale verwarming, terras, tv aansluiting. Huurprijs per maand bedraagt 785 euro.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €750,- en €850,-

Te huur aangeboden in Delft een Eengezinswoning, gemeubileerd. Straatnaam is: Nieuwe Langendijk. Het woonoppervlak bedraagt 100 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 850 euro.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €1050,- en €1150,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Schutterstraat. De oppervlakte is 100 vierkante meters. Een park ligt op loopafstand. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Bovenwoning. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 1150 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Delft vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Delft vinden. Een huurwoning Delft, huurhuis Delft, appartement Delft, kamer Delft, studio Delft of woning in Delft ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Delft

Op huurwoningverhuur.nl kunt u gratis een account aanmaken. Een team van mensen gaat dan op zoek naar een passende woning. Indien u een huis of appartement in Delft wilt huren helpt huurwoningverhuur.nl graag bij het zoeken. U hoeft het tijdrovende zoekwerk niet meer zelf te doen. Maak simpelweg een account aan via huurwoningverhuur.nl en wij nemen het werk van u over. Ook als u zoekende bent naar een huurwoning in Delft.

De prinsenstad Delft is een veelzijdige plaats in de provincie Zuid-Holland. De aanwezigheid van de Technische Universiteit trekt veel bedrijvigheid aan. Zo zijn onderzoeksinstituut TNO en het Nederlands Meetinstituut in de stad gevestigd. Ook voedingsmiddelenconcerns en diverse chemische bedrijven hebben een vestiging op een van de bedrijventerreinen van Delft.

De stad heeft een gezellige binnenstad met kleine grachten en monumentale huizen. Ook zijn er volop caf├ęs en restaurants te vinden. Rondom de binnenstad zijn sinds 1950 diverse woonwijken gebouwd. Het huurwoningenbestand is een aardige mix van etages in de binnenstad, wat oudere hoogbouw en moderne huurhuizen en appartementen. Delft is uitstekend verbonden met de steden Den Haag en Rotterdam.

Huren in Delft begint bij huurwoningverhuur.nl. Het is mogelijk om door het overzicht van huurhuizen in Delft te bladeren of om resultaten met behulp van het handige zoekmenu te filteren. Alle huurwoningen die op de website staan, stonden recentelijk te huur. Huurwoningverhuur.nl biedt u graag haar diensten aan bij het vinden van uw toekomstige huurhuis in Delft.

Zoekt u een huurwoning in Delft? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Delft vindt u via huurwoningverhuur.nl.