Huurwoning Delft

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1964 huurwoningen in Delft die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Delft zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €1000,- en €1100,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Nieuwstraat. De oppervlakte is 95 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van openbaar vervoer. Huur: 1100 euro p.mnd.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €1350,- en €1450,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Lange Geer. De oppervlakte is 80 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van openbaar vervoer. Huur: 1450 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €700,- en €800,-

In Delft is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 70 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Oude. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De huurprijs is 800 euro per maand.


Studio in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €625,- en €725,-

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Delft. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Bagijnhof. De oppervlakte is 30 vierkante meters. Huur: 725 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €900,- en €1000,-

Appartement te huur in Delft,12 de woonlaag schiterend uitzicht, verhuurprijs 950 euro gemeubileerd. alles op loop afstand. excl gas water en licht. per direck te huur.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €795,- en €895,-

2 Kamer app. te huur in Delft. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De oppervlakte is 38 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Vrouwjuttenland. Huur: 895 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €595,- en €695,-

Te huur aangeboden in Delft een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Van Hallstraat. Het woonoppervlak bedraagt 58 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: balkon. Huurprijs per maand bedraagt 695 euro.


Gemeubileerde 4 Kamer app. in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €1300,- en €1400,-

Te huur aangeboden in Delft een 4 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Insulindeweg. Het woonoppervlak bedraagt 50 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: . Huurprijs per maand bedraagt 1400 euro.


Studio in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €595,- en €695,-

Studio te huur in Delft. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 36 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Verwersdijk. Huur: 695 euro p.mnd.


Studio in Delft

Huurwoning Delft - huurprijs tussen €595,- en €695,-

Studio te huur in Delft. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 38 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oosteinde. Huur: 695 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Delft vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Delft vinden. Een huurwoning Delft, huurhuis Delft, appartement Delft, kamer Delft, studio Delft of woning in Delft ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Delft

Op huurwoningverhuur.nl kunt u gratis een account aanmaken. Een team van mensen gaat dan op zoek naar een passende woning. Indien u een huis of appartement in Delft wilt huren helpt huurwoningverhuur.nl graag bij het zoeken. U hoeft het tijdrovende zoekwerk niet meer zelf te doen. Maak simpelweg een account aan via huurwoningverhuur.nl en wij nemen het werk van u over. Ook als u zoekende bent naar een huurwoning in Delft.

De prinsenstad Delft is een veelzijdige plaats in de provincie Zuid-Holland. De aanwezigheid van de Technische Universiteit trekt veel bedrijvigheid aan. Zo zijn onderzoeksinstituut TNO en het Nederlands Meetinstituut in de stad gevestigd. Ook voedingsmiddelenconcerns en diverse chemische bedrijven hebben een vestiging op een van de bedrijventerreinen van Delft.

De stad heeft een gezellige binnenstad met kleine grachten en monumentale huizen. Ook zijn er volop caf├ęs en restaurants te vinden. Rondom de binnenstad zijn sinds 1950 diverse woonwijken gebouwd. Het huurwoningenbestand is een aardige mix van etages in de binnenstad, wat oudere hoogbouw en moderne huurhuizen en appartementen. Delft is uitstekend verbonden met de steden Den Haag en Rotterdam.

Huren in Delft begint bij huurwoningverhuur.nl. Het is mogelijk om door het overzicht van huurhuizen in Delft te bladeren of om resultaten met behulp van het handige zoekmenu te filteren. Alle huurwoningen die op de website staan, stonden recentelijk te huur. Huurwoningverhuur.nl biedt u graag haar diensten aan bij het vinden van uw toekomstige huurhuis in Delft.

Zoekt u een huurwoning in Delft? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Delft vindt u via huurwoningverhuur.nl.