Huurwoning Deventer

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1115 huurwoningen in Deventer die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Deventer zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 -

Eengezinswoning in Deventer

Huurwoning Deventer - huurprijs tussen €750,- en €850,-

Eengezinswoning te huur in Deventer. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De oppervlakte is 150 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kamille . Huur: 850 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Deventer

Huurwoning Deventer - huurprijs tussen €800,- en €900,-

3 Kamer app. te huur in Deventer. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, balkon. De oppervlakte is 85 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Fonteinkruid. Huur: 900 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Deventer

Huurwoning Deventer - huurprijs tussen €695,- en €795,-

Te huur aangeboden in Deventer een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Spaarpotstraat. Het woonoppervlak bedraagt 110 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 795 euro.


3 Kamer app. in Deventer

Huurwoning Deventer - huurprijs tussen €450,- en €550,-

In Deventer is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 75 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Kuiperstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming. De huurprijs is 550 euro per maand.


Eengezinswoning in Deventer

Huurwoning Deventer - huurprijs tussen €750,- en €850,-

Te huur aangeboden in Deventer een Eengezinswoning, leeg. Het woonoppervlak bedraagt 150 m2. Gelegen aan een rustige weg. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 850 euro.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Deventer

Huurwoning Deventer - huurprijs tussen €800,- en €900,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Deventer. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Fonteinkruid. De oppervlakte is 85 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Bovenwoning. U kunt uw auto bij de woning parkeren.Huur: 900 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Deventer

Huurwoning Deventer - huurprijs tussen €600,- en €700,-

Te huur aangeboden in Deventer een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Broederenstraat. Het woonoppervlak bedraagt 120 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, centrale verwarming, balkon. Huurprijs per maand bedraagt 700 euro.


3 Kamer app. in Deventer

Huurwoning Deventer - huurprijs tussen €800,- en €900,-

3 Kamer app. te huur in Deventer. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is nabij winkels gelegen Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, terras. De oppervlakte is 90 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Nieuwstraat . Huur: 900 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Deventer

Huurwoning Deventer - huurprijs tussen €585,- en €685,-

Te huur aangeboden in Deventer een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Zwolseweg . Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, balkon, lichte woonruimte. Huurprijs per maand bedraagt 685 euro.


3 Kamer app. in Deventer

Huurwoning Deventer - huurprijs tussen €600,- en €700,-

Te huur aangeboden in Deventer een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Grote Overstraat . Het woonoppervlak bedraagt 110 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Winkels zijn in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, centrale verwarming, tv aansluiting. Huurprijs per maand bedraagt 700 euro.


83 - 84 - 85 - 86 - 87 - 88 - 89 - 90 - 91 - 92 -

De ideale huurwoning Deventer vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Deventer vinden. Een huurwoning Deventer, huurhuis Deventer, appartement Deventer, kamer Deventer, studio Deventer of woning in Deventer ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners: