Huurwoning Dordrecht

Op deze pagina vindt u een overzicht van 2357 huurwoningen in Dordrecht die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Dordrecht zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Gemeubileerde 4 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €1000,- en €1100,-

In Dordrecht is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 96 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Voorstraat. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De huurprijs is 1100 euro per maand.


Gemeubileerde 4 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €1000,- en €1100,-

In Dordrecht is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 105 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Reeweg Oost. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De huurprijs is 1100 euro per maand.


2 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €450,- en €550,-

2 Kamer app. te huur in Dordrecht. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 30 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Dubbeldamseweg Zuid. Huur: 550 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €689,- en €789,-

Te huur aangeboden in Dordrecht een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Kotterstraat. Het woonoppervlak bedraagt 141 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 789 euro.


3 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €675,- en €775,-

In Dordrecht is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 75 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Lombardstraat. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De huurprijs is 775 euro per maand.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €650,- en €750,-

Eengezinswoning te huur in Dordrecht. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De oppervlakte is 90 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Stevensweg. Huur: 750 euro p.mnd.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €795,- en €895,-

3 Kamer app. te huur in Dordrecht. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 80 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Wijnstraat. Huur: 895 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €1250,- en €1350,-

Te huur aangeboden in Dordrecht een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Sledenaarsgang. Het woonoppervlak bedraagt 163 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: . Huurprijs per maand bedraagt 1350 euro.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €1300,- en €1400,-

Te huur aangeboden in Dordrecht een 3 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Korte Engelenburgerkade. Het woonoppervlak bedraagt 150 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 1400 euro.


4 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €610,- en €710,-

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Dordrecht. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Sint Jorisweg. De oppervlakte is 100 vierkante meters. Huur: 710 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Dordrecht vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Dordrecht vinden. Een huurwoning Dordrecht, huurhuis Dordrecht, appartement Dordrecht, kamer Dordrecht, studio Dordrecht of woning in Dordrecht ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Dordrecht

Op huurwoningverhuur.nl kunt u gratis een account aanmaken. Een team van mensen gaat dan op zoek naar een passende woning. Indien u een huis of appartement in Dordrecht wilt huren helpt huurwoningverhuur.nl graag bij het zoeken. U hoeft het tijdrovende zoekwerk niet meer zelf te doen. Maak simpelweg een account aan via huurwoningverhuur.nl en wij nemen het werk van u over. Ook als u zoekende bent naar een huurwoning in Dordrecht.

Dordrecht ligt in de provincie Zuid-Holland, tussen de steden Rotterdam en Breda. De stad wordt door de inwoners ook wel Dordt genoemd. De gemeente is omgeven door water: rivieren als de Merwede en Oude Maas, maar ook het brede Hollands Diep. Dordrecht heeft dan ook een aantal belangrijke havens. De scheepsbouw, metaalindustrie en houtindustrie zijn belangrijk voor de economie van de stad.

Dordrecht heeft een historische binnenstad met enkele fraaie monumenten. Tegelijkertijd is Dordrecht een stad die vooruit kijkt. De stad is druk bezig de infrastructuur in en om de stad te verbeteren. Ook is het de bedoeling om een onderwijspark en een gezondheidspark in de stad te realiseren. Het natuurgebied de Hollandse Biesbosch ligt vlak bij de stad.

Huren in Dordrecht begint bij huurwoningverhuur.nl. Het is mogelijk om door het overzicht van huurhuizen in Dordrecht te bladeren of om resultaten met behulp van het handige zoekmenu te filteren. Alle huurwoningen die op de website staan, stonden recentelijk te huur. Huurwoningverhuur.nl biedt u graag haar diensten aan bij het vinden van uw toekomstige huurhuis in Dordrecht.

Zoekt u een huurwoning in Dordrecht? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Dordrecht vindt u via huurwoningverhuur.nl.