Huurwoning Dordrecht

Op deze pagina vindt u een overzicht van 2312 huurwoningen in Dordrecht die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Dordrecht zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

4 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €805,- en €905,-

In Dordrecht is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 103 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Plein 1940-1945. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, dubbel glas. De huurprijs is 905 euro per maand.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €755,- en €855,-

In Dordrecht is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 61 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Voorstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, keuken ingericht, tv aansluiting. De huurprijs is 855 euro per maand.


2 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €660,- en €760,-

Te huur aangeboden in Dordrecht een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Voorstraat. Het woonoppervlak bedraagt 58 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, balkon. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 760 euro.


2 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €860,- en €960,-

In Dordrecht is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 41 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Wijnstraat . De woning is binnenkort beschikbaar. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: terras. De huurprijs is 960 euro per maand.


2 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €585,- en €685,-

Te huur aangeboden in Dordrecht een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Toutenburg . Het woonoppervlak bedraagt 60 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, centrale verwarming, balkon. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 685 euro.


2 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €580,- en €680,-

2 Kamer app. te huur in Dordrecht. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming, balkon. De oppervlakte is 59 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Toutenburg. Huur: 680 euro p.mnd.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €760,- en €860,-

3 Kamer app. te huur in Dordrecht. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming. De oppervlakte is 62 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Voorstraat. Huur: 860 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €600,- en €700,-

3 Kamer app. te huur in Dordrecht. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: keuken ingericht, balkon. De oppervlakte is 77 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Zoutmanstraat. Huur: 700 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €1410,- en €1510,-

4 Kamer app. te huur in Dordrecht. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte wordt voor bepaalde tijd verhuurd. Verlenging van huurtermijn in overleg. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, centrale verwarming, keuken ingericht, balkon, terras. De oppervlakte is 183 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Vrieseweg . Huur: 1510 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €880,- en €980,-

In Dordrecht is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 126 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Prinsenstraat . De woning is binnenkort beschikbaar. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, centrale verwarming, terras. De huurprijs is 980 euro per maand.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Dordrecht vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Dordrecht vinden. Een huurwoning Dordrecht, huurhuis Dordrecht, appartement Dordrecht, kamer Dordrecht, studio Dordrecht of woning in Dordrecht ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Dordrecht

Op huurwoningverhuur.nl kunt u gratis een account aanmaken. Een team van mensen gaat dan op zoek naar een passende woning. Indien u een huis of appartement in Dordrecht wilt huren helpt huurwoningverhuur.nl graag bij het zoeken. U hoeft het tijdrovende zoekwerk niet meer zelf te doen. Maak simpelweg een account aan via huurwoningverhuur.nl en wij nemen het werk van u over. Ook als u zoekende bent naar een huurwoning in Dordrecht.

Dordrecht ligt in de provincie Zuid-Holland, tussen de steden Rotterdam en Breda. De stad wordt door de inwoners ook wel Dordt genoemd. De gemeente is omgeven door water: rivieren als de Merwede en Oude Maas, maar ook het brede Hollands Diep. Dordrecht heeft dan ook een aantal belangrijke havens. De scheepsbouw, metaalindustrie en houtindustrie zijn belangrijk voor de economie van de stad.

Dordrecht heeft een historische binnenstad met enkele fraaie monumenten. Tegelijkertijd is Dordrecht een stad die vooruit kijkt. De stad is druk bezig de infrastructuur in en om de stad te verbeteren. Ook is het de bedoeling om een onderwijspark en een gezondheidspark in de stad te realiseren. Het natuurgebied de Hollandse Biesbosch ligt vlak bij de stad.

Huren in Dordrecht begint bij huurwoningverhuur.nl. Het is mogelijk om door het overzicht van huurhuizen in Dordrecht te bladeren of om resultaten met behulp van het handige zoekmenu te filteren. Alle huurwoningen die op de website staan, stonden recentelijk te huur. Huurwoningverhuur.nl biedt u graag haar diensten aan bij het vinden van uw toekomstige huurhuis in Dordrecht.

Zoekt u een huurwoning in Dordrecht? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Dordrecht vindt u via huurwoningverhuur.nl.