Huurwoning Dordrecht

Op deze pagina vindt u een overzicht van 2205 huurwoningen in Dordrecht die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Dordrecht zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Eengezinswoning in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €668,- en €768,-

Te huur aangeboden in Dordrecht een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Cornelis Houtmanstraat. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 768 euro.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €710,- en €810,-

2 Kamer app. te huur in Dordrecht. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: keuken ingericht, terras. De oppervlakte is 60 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Zuidendijk. Huur: 810 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €800,- en €900,-

4 Kamer app. te huur in Dordrecht. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan drukke doorgaande weg. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: keuken ingericht. De oppervlakte is 135 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Brouwersdijk. Huur: 900 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €633,- en €733,-

In Dordrecht is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 80 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Admiraalsplein. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De huurprijs is 733 euro per maand.


Gemeubileerde 4 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €820,- en €920,-

Te huur aangeboden in Dordrecht een 4 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Noordendijk. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Een park is vrij toegankelijk in de nabijheid van de woning. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, keuken ingericht, balkon. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 920 euro.


2 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €550,- en €650,-

Te huur aangeboden in Dordrecht een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Diepenbrockweg . Het woonoppervlak bedraagt 65 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: balkon. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 650 euro.


3 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €669,- en €769,-

Te huur aangeboden in Dordrecht een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Lenghengang. Het woonoppervlak bedraagt 105 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, keuken ingericht. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 769 euro.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €1300,- en €1400,-

Te huur aangeboden in Dordrecht een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Wijnstraat. Het woonoppervlak bedraagt 120 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: keuken ingericht, terras. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 1400 euro.


3 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €580,- en €680,-

Te huur aangeboden in Dordrecht een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Koninginnestraat . Het woonoppervlak bedraagt 65 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, centrale verwarming, terras. Recentelijk gerenoveerd. Uitstekende staat van onderhoud. Huurprijs per maand bedraagt 680 euro.


Studio in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €500,- en €600,-

Te huur aangeboden in Dordrecht een Studio, leeg. Straatnaam is: Grote Spuistraat . Het woonoppervlak bedraagt 40 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: centrale verwarming, terras, lichte woonruimte. Recentelijk gerenoveerd. Uitstekende staat van onderhoud. Huurprijs per maand bedraagt 600 euro.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Dordrecht vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Dordrecht vinden. Een huurwoning Dordrecht, huurhuis Dordrecht, appartement Dordrecht, kamer Dordrecht, studio Dordrecht of woning in Dordrecht ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Dordrecht

Op huurwoningverhuur.nl kunt u gratis een account aanmaken. Een team van mensen gaat dan op zoek naar een passende woning. Indien u een huis of appartement in Dordrecht wilt huren helpt huurwoningverhuur.nl graag bij het zoeken. U hoeft het tijdrovende zoekwerk niet meer zelf te doen. Maak simpelweg een account aan via huurwoningverhuur.nl en wij nemen het werk van u over. Ook als u zoekende bent naar een huurwoning in Dordrecht.

Dordrecht ligt in de provincie Zuid-Holland, tussen de steden Rotterdam en Breda. De stad wordt door de inwoners ook wel Dordt genoemd. De gemeente is omgeven door water: rivieren als de Merwede en Oude Maas, maar ook het brede Hollands Diep. Dordrecht heeft dan ook een aantal belangrijke havens. De scheepsbouw, metaalindustrie en houtindustrie zijn belangrijk voor de economie van de stad.

Dordrecht heeft een historische binnenstad met enkele fraaie monumenten. Tegelijkertijd is Dordrecht een stad die vooruit kijkt. De stad is druk bezig de infrastructuur in en om de stad te verbeteren. Ook is het de bedoeling om een onderwijspark en een gezondheidspark in de stad te realiseren. Het natuurgebied de Hollandse Biesbosch ligt vlak bij de stad.

Huren in Dordrecht begint bij huurwoningverhuur.nl. Het is mogelijk om door het overzicht van huurhuizen in Dordrecht te bladeren of om resultaten met behulp van het handige zoekmenu te filteren. Alle huurwoningen die op de website staan, stonden recentelijk te huur. Huurwoningverhuur.nl biedt u graag haar diensten aan bij het vinden van uw toekomstige huurhuis in Dordrecht.

Zoekt u een huurwoning in Dordrecht? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Dordrecht vindt u via huurwoningverhuur.nl.