Huurwoning Dordrecht

Op deze pagina vindt u een overzicht van 2298 huurwoningen in Dordrecht die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Dordrecht zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Eengezinswoning in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €1410,- en €1510,-

In Dordrecht is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 181 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Vrieseweg. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, centrale verwarming, balkon. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De huurprijs is 1510 euro per maand.


4 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €760,- en €860,-

4 Kamer app. te huur in Dordrecht. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Het betreft hier een bovenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De oppervlakte is 98 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Nassauweg. Huur: 860 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €490,- en €590,-

Te huur aangeboden in Dordrecht een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Beekmanstraat. Het woonoppervlak bedraagt 42 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: dubbel glas. Huurprijs per maand bedraagt 590 euro.


Eengezinswoning in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €805,- en €905,-

In Dordrecht is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 128 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Prinsenstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De huurprijs is 905 euro per maand.


Eengezinswoning in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €800,- en €900,-

In Dordrecht is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 127 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Prinsenstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, keuken ingericht. De huurprijs is 900 euro per maand.


2 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €600,- en €700,-

2 Kamer app. te huur in Dordrecht. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: dubbel glas, balkon, lichte woonruimte. De oppervlakte is 62 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Burgemeester de Raadtsingel . Huur: 700 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €1105,- en €1205,-

In Dordrecht is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 122 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Statenplein. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, balkon, terras. De huurprijs is 1205 euro per maand.


2 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €600,- en €700,-

Te huur aangeboden in Dordrecht een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Burgemeester de Raadtsingel. Het woonoppervlak bedraagt 62 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, keuken ingericht, balkon, lichte woonruimte. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 700 euro.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €1010,- en €1110,-

In Dordrecht is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 101 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Voorstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon, terras. De huurprijs is 1110 euro per maand.


Eengezinswoning in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €779,- en €879,-

In Dordrecht is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 122 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Mariƫnbornstraat. De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: terras. De huurprijs is 879 euro per maand.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Dordrecht vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Dordrecht vinden. Een huurwoning Dordrecht, huurhuis Dordrecht, appartement Dordrecht, kamer Dordrecht, studio Dordrecht of woning in Dordrecht ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Dordrecht

Op huurwoningverhuur.nl kunt u gratis een account aanmaken. Een team van mensen gaat dan op zoek naar een passende woning. Indien u een huis of appartement in Dordrecht wilt huren helpt huurwoningverhuur.nl graag bij het zoeken. U hoeft het tijdrovende zoekwerk niet meer zelf te doen. Maak simpelweg een account aan via huurwoningverhuur.nl en wij nemen het werk van u over. Ook als u zoekende bent naar een huurwoning in Dordrecht.

Dordrecht ligt in de provincie Zuid-Holland, tussen de steden Rotterdam en Breda. De stad wordt door de inwoners ook wel Dordt genoemd. De gemeente is omgeven door water: rivieren als de Merwede en Oude Maas, maar ook het brede Hollands Diep. Dordrecht heeft dan ook een aantal belangrijke havens. De scheepsbouw, metaalindustrie en houtindustrie zijn belangrijk voor de economie van de stad.

Dordrecht heeft een historische binnenstad met enkele fraaie monumenten. Tegelijkertijd is Dordrecht een stad die vooruit kijkt. De stad is druk bezig de infrastructuur in en om de stad te verbeteren. Ook is het de bedoeling om een onderwijspark en een gezondheidspark in de stad te realiseren. Het natuurgebied de Hollandse Biesbosch ligt vlak bij de stad.

Huren in Dordrecht begint bij huurwoningverhuur.nl. Het is mogelijk om door het overzicht van huurhuizen in Dordrecht te bladeren of om resultaten met behulp van het handige zoekmenu te filteren. Alle huurwoningen die op de website staan, stonden recentelijk te huur. Huurwoningverhuur.nl biedt u graag haar diensten aan bij het vinden van uw toekomstige huurhuis in Dordrecht.

Zoekt u een huurwoning in Dordrecht? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Dordrecht vindt u via huurwoningverhuur.nl.