Huurwoning Dordrecht

Op deze pagina vindt u een overzicht van 2499 huurwoningen in Dordrecht die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Dordrecht zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

4 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €1225,- en €1325,-

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Dordrecht. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Spuiboulevard. De oppervlakte is 145 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van openbaar vervoer. Huur: 1325 euro p.mnd.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €750,- en €850,-

In Dordrecht is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 76 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Slangenburg. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: terras. De huurprijs is 850 euro per maand.


4 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €650,- en €750,-

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Dordrecht. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Billitonstraat. De oppervlakte is 85 vierkante meters. Huur: 750 euro p.mnd.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €795,- en €895,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Dordrecht. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Hooftstraat. De oppervlakte is 74 vierkante meters. Huur: 895 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €600,- en €700,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Dordrecht. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: S.m. Hugo Van Gijnweg. De oppervlakte is 90 vierkante meters. Huur: 700 euro p.mnd.


Gemeubileerde 4 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €895,- en €995,-

4 Kamer app. te huur in Dordrecht. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, balkon. De oppervlakte is 80 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Noordendijk. Huur: 995 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €700,- en €800,-

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Dordrecht. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Noordendijk. De oppervlakte is 80 vierkante meters. Huur: 800 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €700,- en €800,-

Te huur aangeboden in Dordrecht een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Noordendijk. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: lift aanwezig, balkon. Huurprijs per maand bedraagt 800 euro.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €1100,- en €1200,-

Te huur aangeboden in Dordrecht een Eengezinswoning, gemeubileerd. Straatnaam is: Kleine Spuistraat. Het woonoppervlak bedraagt 98 m2. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 1200 euro.


3 Kamer app. in Dordrecht

Huurwoning Dordrecht - huurprijs tussen €595,- en €695,-

3 Kamer app. te huur in Dordrecht. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: lift aanwezig, terras. De oppervlakte is 80 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Admiraalsplein. Huur: 695 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Dordrecht vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Dordrecht vinden. Een huurwoning Dordrecht, huurhuis Dordrecht, appartement Dordrecht, kamer Dordrecht, studio Dordrecht of woning in Dordrecht ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Dordrecht

Op huurwoningverhuur.nl kunt u gratis een account aanmaken. Een team van mensen gaat dan op zoek naar een passende woning. Indien u een huis of appartement in Dordrecht wilt huren helpt huurwoningverhuur.nl graag bij het zoeken. U hoeft het tijdrovende zoekwerk niet meer zelf te doen. Maak simpelweg een account aan via huurwoningverhuur.nl en wij nemen het werk van u over. Ook als u zoekende bent naar een huurwoning in Dordrecht.

Dordrecht ligt in de provincie Zuid-Holland, tussen de steden Rotterdam en Breda. De stad wordt door de inwoners ook wel Dordt genoemd. De gemeente is omgeven door water: rivieren als de Merwede en Oude Maas, maar ook het brede Hollands Diep. Dordrecht heeft dan ook een aantal belangrijke havens. De scheepsbouw, metaalindustrie en houtindustrie zijn belangrijk voor de economie van de stad.

Dordrecht heeft een historische binnenstad met enkele fraaie monumenten. Tegelijkertijd is Dordrecht een stad die vooruit kijkt. De stad is druk bezig de infrastructuur in en om de stad te verbeteren. Ook is het de bedoeling om een onderwijspark en een gezondheidspark in de stad te realiseren. Het natuurgebied de Hollandse Biesbosch ligt vlak bij de stad.

Huren in Dordrecht begint bij huurwoningverhuur.nl. Het is mogelijk om door het overzicht van huurhuizen in Dordrecht te bladeren of om resultaten met behulp van het handige zoekmenu te filteren. Alle huurwoningen die op de website staan, stonden recentelijk te huur. Huurwoningverhuur.nl biedt u graag haar diensten aan bij het vinden van uw toekomstige huurhuis in Dordrecht.

Zoekt u een huurwoning in Dordrecht? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Dordrecht vindt u via huurwoningverhuur.nl.