Huurwoning Enschede

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1670 huurwoningen in Enschede die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Enschede zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 -

Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €1050,- en €1150,-

Te huur aangeboden in Enschede een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Hengelosestraat. Het woonoppervlak bedraagt 100 m2. Gelegen aan drukke weg. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas. Recentelijk gerenoveerd. Uitstekende staat van onderhoud. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 1150 euro.


Kamer in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €250,- en €350,-

In Enschede is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 17 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Semarangstraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, internet aanwezig, keuken ingericht, tv aansluiting. De huurprijs is 350 incl euro per maand.


Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €695,- en €795,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Dokter Schutterstraat. De oppervlakte is 147 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Verkeert in nette goed onderhouden staat. U kunt uw auto bij de woning parkeren.Huur: 795 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €762,- en €862,-

3 Kamer app. te huur in Enschede. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij winkels gelegen Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, balkon. De oppervlakte is 95 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: H.J. van Heekplein . Huur: 862 euro p.mnd.


Gemeubileerde Studio in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €385,- en €485,-

Studio te huur in Enschede. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Woning is nabij winkels gelegen Het onderhoud is goed. De oppervlakte is 22 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Wooldriksweg. Huur: 485 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €695,- en €795,-

Eengezinswoning te huur in Enschede. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming. De oppervlakte is 122 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Heidevlinder. Huur: 795 euro p.mnd.


Studio in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €365,- en €465,-

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Hezingenbrink. De oppervlakte is 25 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 465 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €875,- en €975,-

Te huur aangeboden in Enschede een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Pijpenstraat. Het woonoppervlak bedraagt 115 m2. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: lift aanwezig, terras. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 975 euro.


2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €356,- en €456,-

Te huur aangeboden in Enschede een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Espoortstraat. Het woonoppervlak bedraagt 55 m2. Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, balkon. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 456 euro.


2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €250,- en €350,-

Te huur aangeboden in Enschede een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Gronausestraat . Het woonoppervlak bedraagt 68 m2. Winkels zijn in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 350 euro.


38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 -

De ideale huurwoning Enschede vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Enschede vinden. Een huurwoning Enschede, huurhuis Enschede, appartement Enschede, kamer Enschede, studio Enschede of woning in Enschede ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners: