Huurwoning Enschede

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1805 huurwoningen in Enschede die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Enschede zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 -

Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €695,- en €795,-

Eengezinswoning te huur in Enschede. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming. De oppervlakte is 122 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Heidevlinder. Huur: 795 euro p.mnd.


Studio in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €365,- en €465,-

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Hezingenbrink. De oppervlakte is 25 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 465 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €875,- en €975,-

Te huur aangeboden in Enschede een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Pijpenstraat. Het woonoppervlak bedraagt 115 m2. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: lift aanwezig, terras. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 975 euro.


2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €356,- en €456,-

Te huur aangeboden in Enschede een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Espoortstraat. Het woonoppervlak bedraagt 55 m2. Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, balkon. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 456 euro.


2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €250,- en €350,-

Te huur aangeboden in Enschede een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Gronausestraat . Het woonoppervlak bedraagt 68 m2. Winkels zijn in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 350 euro.


Studio in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €300,- en €400,-

Te huur aangeboden in Enschede een Studio, leeg. Straatnaam is: haaksbergerstraat. Het woonoppervlak bedraagt 18 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen aan een rustige weg. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, internet aanwezig, keuken ingericht. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 400 euro.


Kamer in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €245,- en €345,-

Te huur: Kamer. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Nierstraat. De oppervlakte is 18 vierkante meters. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 345 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €565,- en €665,-

2 Kamer app. te huur in Enschede. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, dubbel glas, balkon. De oppervlakte is 60 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: H.J. van Heekplein. Huur: 665 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €675,- en €775,-

In Enschede is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 52 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Poolmansweg . De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: internet aanwezig, tv aansluiting. De huurprijs is 775 euro per maand.


3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €770,- en €870,-

3 Kamer app. te huur in Enschede. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, balkon. De oppervlakte is 120 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Dr. Benthemstraat. Huur: 870 euro p.mnd.


52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 -

De ideale huurwoning Enschede vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Enschede vinden. Een huurwoning Enschede, huurhuis Enschede, appartement Enschede, kamer Enschede, studio Enschede of woning in Enschede ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners: