Huurwoning Heerlen

Op deze pagina vindt u een overzicht van 918 huurwoningen in Heerlen die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Heerlen zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

2 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €386,- en €486,-

In Heerlen is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 46 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Muzenlaan. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De huurprijs is 486 euro per maand.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €485,- en €585,-

In Heerlen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 72 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: De Heugden . De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De huurprijs is 585 euro per maand.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €485,- en €585,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: De Heugden . De oppervlakte is 73 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Verkeert in nette goed onderhouden staat. U kunt uw auto bij de woning parkeren.Huur: 585 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €800,- en €900,-

Vrijstaand woonhuis vlakbij het winkelcentrum en bosgebied. Het huis is grotendeels omzoomd door gazon en een heg. Buiten zitten is al mogelijk door een overkapping zodra de zon al enige kracht heeft. De indeling is: keuken, woonkamer, hal, 3 slaapkamers, bad, zolder, overkapping, tuin en een garage.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €625,- en €725,-

Te huur aangeboden in Heerlen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Zeskant. Het woonoppervlak bedraagt 81 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen aan een rustige weg. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, terras. Huurprijs per maand bedraagt 725 euro.


4 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €470,- en €570,-

4 Kamer app. te huur in Heerlen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, balkon. De oppervlakte is 83 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Mgr. Feronstraat. Huur: 570 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €510,- en €610,-

Te huur aangeboden in Heerlen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Lokerstraat. Het woonoppervlak bedraagt 66 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, centrale verwarming, balkon. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 610 euro.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €555,- en €655,-

Eengezinswoning te huur in Heerlen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij winkels gelegen Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, tv aansluiting. De oppervlakte is 96 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Keekstraat. Huur: 655 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €395,- en €495,-

Te huur aangeboden in Heerlen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Burg. van Grunsvenplein. Het woonoppervlak bedraagt 90 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, dubbel glas, balkon, tv aansluiting. Huurprijs per maand bedraagt 495 euro.


2 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €560,- en €660,-

2 Kamer app. te huur in Heerlen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: keuken ingericht. De oppervlakte is 42 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Ruys de Beerenbroucklaan. Huur: 660 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Heerlen vinden. Een huurwoning Heerlen, huurhuis Heerlen, appartement Heerlen, kamer Heerlen, studio Heerlen of woning in Heerlen ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Heerlen

De ideale huurwoning in Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurhuis of appartement in Heerlen vinden.

Heerlen is een stad in de oostelijke mijnstreek van de provincie Limburg. De mijnen in de omgeving zijn al een tijd geleden gesloten. Toch heeft het mijnbouwverleden nog altijd een uitwerking op de stad. De oude mijnbouwschachten zijn veranderd in ruim opgezette woonwijken en groene plekken midden in de stad. Het Glaspaleis dat in 1935 met mijnbouwgelden is gebouwd, is tegenwoordig een prachtig en milieuvriendelijk cultureel centrum.

Voor de werkgelegenheid in de regio van Heerlen is het bedrijf DSM heel belangrijk. Heerlen ligt gunstig ten opzichte van het Duitse Ruhrgebied. Hierdoor hebben ook andere industrie├źn gekozen voor Heerlen als vestigingsplaats. De gemeente werkt samen met de omliggende gemeentes in het samenwerkingsverband Parkstad Limburg.

Het zoekresultaat op huurwoningverhuur.nl geeft een goed inzicht in de woningen in Heerlen die in het verleden via deze website te huur werden aangeboden. Aan de hand van de resultaten kunt u voor zichzelf bepalen of wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn bij het vinden van een passende huurwoning. Dat geldt ook voor het aanbod huurhuizen in Heerlen.

Zoekt u een huurwoning in Heerlen? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl.