Huurwoning Heerlen

Op deze pagina vindt u een overzicht van 854 huurwoningen in Heerlen die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Heerlen zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €560,- en €660,-

In Heerlen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 65 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: De Heugden. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming. De huurprijs is 660 euro per maand.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €559,- en €659,-

Eengezinswoning te huur in Heerlen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, keuken ingericht. De oppervlakte is 95 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Ammonieterf. Huur: 659 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €1295,- en €1395,-

Te huur aangeboden in Heerlen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Ambachtsstraat. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming. Huurprijs per maand bedraagt 1395 euro.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €580,- en €680,-

Eengezinswoning te huur in Heerlen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig. De oppervlakte is 80 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Zeskant. Huur: 680 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €535,- en €635,-

4 Kamer app. te huur in Heerlen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: lift aanwezig, balkon, tv aansluiting. De oppervlakte is 110 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Muzenlaan . Huur: 635 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €530,- en €630,-

In Heerlen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 102 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Akerstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming. De huurprijs is 630 euro per maand.


2 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €250,- en €350,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kortstraat. De oppervlakte is 50 vierkante meters. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Bovenwoning. Huur: 350 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €400,- en €500,-

2 Kamer app. te huur in Heerlen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De oppervlakte is 50 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Marshallsingel. Huur: 500 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €555,- en €655,-

Te huur aangeboden in Heerlen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Muzenlaan. Het woonoppervlak bedraagt 100 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen buiten de bebouwde kom. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, balkon. Huurprijs per maand bedraagt 655 euro.


2 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €595,- en €695,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Deken Bemelmansstraat. De oppervlakte is 80 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Verkeert in nette goed onderhouden staat. U kunt uw auto bij de woning parkeren.Huur: 695 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Heerlen vinden. Een huurwoning Heerlen, huurhuis Heerlen, appartement Heerlen, kamer Heerlen, studio Heerlen of woning in Heerlen ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Heerlen

De ideale huurwoning in Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurhuis of appartement in Heerlen vinden.

Heerlen is een stad in de oostelijke mijnstreek van de provincie Limburg. De mijnen in de omgeving zijn al een tijd geleden gesloten. Toch heeft het mijnbouwverleden nog altijd een uitwerking op de stad. De oude mijnbouwschachten zijn veranderd in ruim opgezette woonwijken en groene plekken midden in de stad. Het Glaspaleis dat in 1935 met mijnbouwgelden is gebouwd, is tegenwoordig een prachtig en milieuvriendelijk cultureel centrum.

Voor de werkgelegenheid in de regio van Heerlen is het bedrijf DSM heel belangrijk. Heerlen ligt gunstig ten opzichte van het Duitse Ruhrgebied. Hierdoor hebben ook andere industrie├źn gekozen voor Heerlen als vestigingsplaats. De gemeente werkt samen met de omliggende gemeentes in het samenwerkingsverband Parkstad Limburg.

Het zoekresultaat op huurwoningverhuur.nl geeft een goed inzicht in de woningen in Heerlen die in het verleden via deze website te huur werden aangeboden. Aan de hand van de resultaten kunt u voor zichzelf bepalen of wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn bij het vinden van een passende huurwoning. Dat geldt ook voor het aanbod huurhuizen in Heerlen.

Zoekt u een huurwoning in Heerlen? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl.