Huurwoning Heerlen

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1109 huurwoningen in Heerlen die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Heerlen zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

2 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €312,- en €412,-

In Heerlen is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 44 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Muzenlaan. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, balkon. De huurprijs is 412 euro per maand.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €1150,- en €1250,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oliemolenstraat. De oppervlakte is 160 vierkante meters. Huur: 1250 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €449,- en €549,-

Te huur aangeboden in Heerlen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Putgraaf. Het woonoppervlak bedraagt 64 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 549 euro.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €550,- en €650,-

Te huur aangeboden in Heerlen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Keekstraat. Het woonoppervlak bedraagt 95 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 650 euro.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €669,- en €769,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oude Molenweg. De oppervlakte is 101 vierkante meters. Huur: 769 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €553,- en €653,-

In Heerlen is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 60 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Geleenstraat. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, balkon. De huurprijs is 653 euro per maand.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €875,- en €975,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Mathieu Kesselserf. De oppervlakte is 135 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van openbaar vervoer. Huur: 975 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €800,- en €900,-

Te huur aangeboden in Heerlen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Valkenburgerweg. Het woonoppervlak bedraagt 127 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 900 euro.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €585,- en €685,-

3 Kamer app. te huur in Heerlen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, balkon. De oppervlakte is 80 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Insula. Huur: 685 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €425,- en €525,-

In Heerlen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 80 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Marcus Aureliushof. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De huurprijs is 525 euro per maand.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Heerlen vinden. Een huurwoning Heerlen, huurhuis Heerlen, appartement Heerlen, kamer Heerlen, studio Heerlen of woning in Heerlen ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Heerlen

De ideale huurwoning in Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurhuis of appartement in Heerlen vinden.

Heerlen is een stad in de oostelijke mijnstreek van de provincie Limburg. De mijnen in de omgeving zijn al een tijd geleden gesloten. Toch heeft het mijnbouwverleden nog altijd een uitwerking op de stad. De oude mijnbouwschachten zijn veranderd in ruim opgezette woonwijken en groene plekken midden in de stad. Het Glaspaleis dat in 1935 met mijnbouwgelden is gebouwd, is tegenwoordig een prachtig en milieuvriendelijk cultureel centrum.

Voor de werkgelegenheid in de regio van Heerlen is het bedrijf DSM heel belangrijk. Heerlen ligt gunstig ten opzichte van het Duitse Ruhrgebied. Hierdoor hebben ook andere industrie├źn gekozen voor Heerlen als vestigingsplaats. De gemeente werkt samen met de omliggende gemeentes in het samenwerkingsverband Parkstad Limburg.

Het zoekresultaat op huurwoningverhuur.nl geeft een goed inzicht in de woningen in Heerlen die in het verleden via deze website te huur werden aangeboden. Aan de hand van de resultaten kunt u voor zichzelf bepalen of wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn bij het vinden van een passende huurwoning. Dat geldt ook voor het aanbod huurhuizen in Heerlen.

Zoekt u een huurwoning in Heerlen? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl.