Huurwoning Heerlen

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1125 huurwoningen in Heerlen die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Heerlen zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €700,- en €800,-

In Heerlen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 82 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Nicolaas Beetsstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: lift aanwezig. De huurprijs is 800 euro per maand.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €542,- en €642,-

3 Kamer app. te huur in Heerlen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, balkon. De oppervlakte is 65 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Plaarstraat. Huur: 642 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €590,- en €690,-

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Bautscherweg. De oppervlakte is 90 vierkante meters. Huur: 690 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €669,- en €769,-

In Heerlen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 101 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Vrusschemigerweg. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De huurprijs is 769 euro per maand.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €488,- en €588,-

Te huur aangeboden in Heerlen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Dillegaard. Het woonoppervlak bedraagt 73 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 588 euro.


2 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €450,- en €550,-

In Heerlen is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 55 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Ruys De Beerenbroucklaan. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig. De huurprijs is 550 euro per maand.


2 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €400,- en €500,-

Te huur aangeboden in Heerlen een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Ruys De Beerenbroucklaan. Het woonoppervlak bedraagt 45 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: balkon. Huurprijs per maand bedraagt 500 euro.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €540,- en €640,-

2 Kamer app. te huur in Heerlen. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 65 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Klompstraat. Huur: 640 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €625,- en €725,-

In Heerlen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 80 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Triasstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig. De huurprijs is 725 euro per maand.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €551,- en €651,-

In Heerlen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 85 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Putgraaf. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De huurprijs is 651 euro per maand.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Heerlen vinden. Een huurwoning Heerlen, huurhuis Heerlen, appartement Heerlen, kamer Heerlen, studio Heerlen of woning in Heerlen ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Heerlen

De ideale huurwoning in Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurhuis of appartement in Heerlen vinden.

Heerlen is een stad in de oostelijke mijnstreek van de provincie Limburg. De mijnen in de omgeving zijn al een tijd geleden gesloten. Toch heeft het mijnbouwverleden nog altijd een uitwerking op de stad. De oude mijnbouwschachten zijn veranderd in ruim opgezette woonwijken en groene plekken midden in de stad. Het Glaspaleis dat in 1935 met mijnbouwgelden is gebouwd, is tegenwoordig een prachtig en milieuvriendelijk cultureel centrum.

Voor de werkgelegenheid in de regio van Heerlen is het bedrijf DSM heel belangrijk. Heerlen ligt gunstig ten opzichte van het Duitse Ruhrgebied. Hierdoor hebben ook andere industrie├źn gekozen voor Heerlen als vestigingsplaats. De gemeente werkt samen met de omliggende gemeentes in het samenwerkingsverband Parkstad Limburg.

Het zoekresultaat op huurwoningverhuur.nl geeft een goed inzicht in de woningen in Heerlen die in het verleden via deze website te huur werden aangeboden. Aan de hand van de resultaten kunt u voor zichzelf bepalen of wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn bij het vinden van een passende huurwoning. Dat geldt ook voor het aanbod huurhuizen in Heerlen.

Zoekt u een huurwoning in Heerlen? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl.