Huurwoning Heerlen

Op deze pagina vindt u een overzicht van 879 huurwoningen in Heerlen die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Heerlen zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €569,- en €669,-

In Heerlen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 95 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Ammonieterf . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, keuken ingericht. De huurprijs is 669 euro per maand.


4 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €491,- en €591,-

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Esdoornstraat . De oppervlakte is 75 vierkante meters. Bovenwoning. U kunt uw auto bij de woning parkeren.Huur: 591 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €255,- en €355,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Marcus Aureliushof. De oppervlakte is 45 vierkante meters. Een park ligt op loopafstand. Bovenwoning. Huur: 355 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €375,- en €475,-

In Heerlen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 64 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Italiƫlaan. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming, balkon, tv aansluiting. De huurprijs is 475 euro per maand.


Studio in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €300,- en €400,-

Studio te huur in Heerlen. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, keuken ingericht. De oppervlakte is 50 vierkante meters. Huur: 400 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €408,- en €508,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kempkensweg . De oppervlakte is 79 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Bovenwoning. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 508 euro p.mnd.


Studio in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €700,- en €800,-

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Klompstraat. De oppervlakte is 65 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Buiten de bebouwde kom. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 800 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €395,- en €495,-

In Heerlen is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 50 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Drieoortsput. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: lift aanwezig, balkon. De huurprijs is 495 euro per maand.


2 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €395,- en €495,-

2 Kamer app. te huur in Heerlen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, keuken ingericht, balkon. De oppervlakte is 50 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Drieoortsput . Huur: 495 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €395,- en €495,-

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Vrieheidepark. De oppervlakte is 104 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Drukke weg voor de deur. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Bovenwoning. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 495 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Heerlen vinden. Een huurwoning Heerlen, huurhuis Heerlen, appartement Heerlen, kamer Heerlen, studio Heerlen of woning in Heerlen ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Heerlen

De ideale huurwoning in Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurhuis of appartement in Heerlen vinden.

Heerlen is een stad in de oostelijke mijnstreek van de provincie Limburg. De mijnen in de omgeving zijn al een tijd geleden gesloten. Toch heeft het mijnbouwverleden nog altijd een uitwerking op de stad. De oude mijnbouwschachten zijn veranderd in ruim opgezette woonwijken en groene plekken midden in de stad. Het Glaspaleis dat in 1935 met mijnbouwgelden is gebouwd, is tegenwoordig een prachtig en milieuvriendelijk cultureel centrum.

Voor de werkgelegenheid in de regio van Heerlen is het bedrijf DSM heel belangrijk. Heerlen ligt gunstig ten opzichte van het Duitse Ruhrgebied. Hierdoor hebben ook andere industrieƫn gekozen voor Heerlen als vestigingsplaats. De gemeente werkt samen met de omliggende gemeentes in het samenwerkingsverband Parkstad Limburg.

Het zoekresultaat op huurwoningverhuur.nl geeft een goed inzicht in de woningen in Heerlen die in het verleden via deze website te huur werden aangeboden. Aan de hand van de resultaten kunt u voor zichzelf bepalen of wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn bij het vinden van een passende huurwoning. Dat geldt ook voor het aanbod huurhuizen in Heerlen.

Zoekt u een huurwoning in Heerlen? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl.