Huurwoning Heerlen

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1027 huurwoningen in Heerlen die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Heerlen zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €585,- en €685,-

Te huur aangeboden in Heerlen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Oestererf. Het woonoppervlak bedraagt 90 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 685 euro.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €682,- en €782,-

In Heerlen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 134 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Vrusschemigerweg. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De huurprijs is 782 euro per maand.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €445,- en €545,-

3 Kamer app. te huur in Heerlen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, balkon. De oppervlakte is 105 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Vrieheidepark. Huur: 545 euro p.mnd.


Studio in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €400,- en €500,-

Te huur aangeboden in Heerlen een Studio, leeg. Straatnaam is: Saffierstraat. Het woonoppervlak bedraagt 45 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: balkon. Huurprijs per maand bedraagt 500 euro.


4 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €610,- en €710,-

4 Kamer app. te huur in Heerlen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: terras. De oppervlakte is 107 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Sittarderweg. Huur: 710 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €491,- en €591,-

3 Kamer app. te huur in Heerlen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 75 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Meidoornstraat. Huur: 591 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €655,- en €755,-

In Heerlen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 95 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Schout Van Heeckerenring. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De huurprijs is 755 euro per maand.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €850,- en €950,-

Te huur aangeboden in Heerlen een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Nobelstraat. Het woonoppervlak bedraagt 120 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: lift aanwezig, terras. Huurprijs per maand bedraagt 950 euro.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €788,- en €888,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Berlagestraat. De oppervlakte is 160 vierkante meters. Huur: 888 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €662,- en €762,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Vrusschemigerweg. De oppervlakte is 101 vierkante meters. Huur: 762 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Heerlen vinden. Een huurwoning Heerlen, huurhuis Heerlen, appartement Heerlen, kamer Heerlen, studio Heerlen of woning in Heerlen ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Heerlen

De ideale huurwoning in Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurhuis of appartement in Heerlen vinden.

Heerlen is een stad in de oostelijke mijnstreek van de provincie Limburg. De mijnen in de omgeving zijn al een tijd geleden gesloten. Toch heeft het mijnbouwverleden nog altijd een uitwerking op de stad. De oude mijnbouwschachten zijn veranderd in ruim opgezette woonwijken en groene plekken midden in de stad. Het Glaspaleis dat in 1935 met mijnbouwgelden is gebouwd, is tegenwoordig een prachtig en milieuvriendelijk cultureel centrum.

Voor de werkgelegenheid in de regio van Heerlen is het bedrijf DSM heel belangrijk. Heerlen ligt gunstig ten opzichte van het Duitse Ruhrgebied. Hierdoor hebben ook andere industrie├źn gekozen voor Heerlen als vestigingsplaats. De gemeente werkt samen met de omliggende gemeentes in het samenwerkingsverband Parkstad Limburg.

Het zoekresultaat op huurwoningverhuur.nl geeft een goed inzicht in de woningen in Heerlen die in het verleden via deze website te huur werden aangeboden. Aan de hand van de resultaten kunt u voor zichzelf bepalen of wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn bij het vinden van een passende huurwoning. Dat geldt ook voor het aanbod huurhuizen in Heerlen.

Zoekt u een huurwoning in Heerlen? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl.