Huurwoning Heerlen

Op deze pagina vindt u een overzicht van 816 huurwoningen in Heerlen die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Heerlen zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €650,- en €750,-

Te huur aangeboden in Heerlen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Bronkstraat . Het woonoppervlak bedraagt 113 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, terras, tv aansluiting. Huurprijs per maand bedraagt 750 euro.


2 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €230,- en €330,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Marcus Aureliushof . De oppervlakte is 45 vierkante meters. Een park ligt op loopafstand. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Bovenwoning. Huur: 330 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €375,- en €475,-

In Heerlen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 64 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Italiƫlaan. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming, balkon, tv aansluiting. De huurprijs is 475 euro per maand.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €475,- en €575,-

In Heerlen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 60 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Schelsberg . De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. Het onderhoud is goed. De huurprijs is 575 euro per maand.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €475,- en €575,-

3 Kamer app. te huur in Heerlen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. Het onderhoud is goed. De oppervlakte is 60 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Schelsberg . Huur: 575 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €675,- en €775,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: L.T.M.-weg. De oppervlakte is 123 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Bovenwoning. Huur: 775 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €250,- en €350,-

Te huur aangeboden in Heerlen een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Eurenderweg. Het woonoppervlak bedraagt 41 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Winkels zijn in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas. Huurprijs per maand bedraagt 350 euro.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €725,- en €825,-

Eengezinswoning te huur in Heerlen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: terras. De oppervlakte is 175 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Heerlerbaan. Huur: 825 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €725,- en €825,-

Te huur aangeboden in Heerlen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Heerlerbaan. Het woonoppervlak bedraagt 175 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: terras. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 825 euro.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €1100,- en €1200,-

Te huur aangeboden in Heerlen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Weltertuijnstraat. Het woonoppervlak bedraagt 110 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, centrale verwarming, balkon. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 1200 euro.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Heerlen vinden. Een huurwoning Heerlen, huurhuis Heerlen, appartement Heerlen, kamer Heerlen, studio Heerlen of woning in Heerlen ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Heerlen

De ideale huurwoning in Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurhuis of appartement in Heerlen vinden.

Heerlen is een stad in de oostelijke mijnstreek van de provincie Limburg. De mijnen in de omgeving zijn al een tijd geleden gesloten. Toch heeft het mijnbouwverleden nog altijd een uitwerking op de stad. De oude mijnbouwschachten zijn veranderd in ruim opgezette woonwijken en groene plekken midden in de stad. Het Glaspaleis dat in 1935 met mijnbouwgelden is gebouwd, is tegenwoordig een prachtig en milieuvriendelijk cultureel centrum.

Voor de werkgelegenheid in de regio van Heerlen is het bedrijf DSM heel belangrijk. Heerlen ligt gunstig ten opzichte van het Duitse Ruhrgebied. Hierdoor hebben ook andere industrieƫn gekozen voor Heerlen als vestigingsplaats. De gemeente werkt samen met de omliggende gemeentes in het samenwerkingsverband Parkstad Limburg.

Het zoekresultaat op huurwoningverhuur.nl geeft een goed inzicht in de woningen in Heerlen die in het verleden via deze website te huur werden aangeboden. Aan de hand van de resultaten kunt u voor zichzelf bepalen of wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn bij het vinden van een passende huurwoning. Dat geldt ook voor het aanbod huurhuizen in Heerlen.

Zoekt u een huurwoning in Heerlen? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl.