Huurwoning Heerlen

Op deze pagina vindt u een overzicht van 943 huurwoningen in Heerlen die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Heerlen zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €590,- en €690,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Marjoleingaard. De oppervlakte is 106 vierkante meters. Huur: 690 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €550,- en €650,-

Te huur aangeboden in Heerlen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Promenade. Het woonoppervlak bedraagt 55 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, balkon. Huurprijs per maand bedraagt 650 euro.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €550,- en €650,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Promenade. De oppervlakte is 55 vierkante meters. Huur: 650 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €550,- en €650,-

In Heerlen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 55 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Promenade. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, balkon. De huurprijs is 650 euro per maand.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €600,- en €700,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Egstraat. De oppervlakte is 80 vierkante meters. Huur: 700 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €544,- en €644,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Heerlen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: De Heugden. De oppervlakte is 77 vierkante meters. Huur: 644 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €500,- en €600,-

Gelegen op loopafstand van het centrum van Heerlen en aan uitvalsweg richting o.a. Landgraaf, Kerkrade en autosnelwegen 2e verdieping gelegen 3-kamer appartement met balkon, berging en goede parkeervoorzieningen in de directe omgeving (parkeervergunnning). Souterrain: Separate berging. Begane grond: Hal/entree met bellentableau en trapopgang naar de appartementen. 1e Verdieping: Appartement: Ruime hal/entree met 1 muurkast, garderobekast en toegang tot de overige vertrekken van het appartement. Ruime woonkamer met veel lichtinval en open keuken. 2 slaapkamers (beiden met muurkast) van respectievelijk (3.06 x 2.90 m) en (4.00 x 2.30 m). Badkamer met douche en toilettafel Apart toilet


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €631,- en €731,-

Te huur aangeboden in Heerlen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Putgraaf. Het woonoppervlak bedraagt 89 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 731 euro.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €580,- en €680,-

In Heerlen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 87 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Koraalerf. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig. De huurprijs is 680 euro per maand.


Eengezinswoning in Heerlen

Huurwoning Heerlen - huurprijs tussen €450,- en €550,-

Eengezinswoning te huur in Heerlen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De oppervlakte is 75 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Markiesstraat. Huur: 550 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Heerlen vinden. Een huurwoning Heerlen, huurhuis Heerlen, appartement Heerlen, kamer Heerlen, studio Heerlen of woning in Heerlen ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Heerlen

De ideale huurwoning in Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurhuis of appartement in Heerlen vinden.

Heerlen is een stad in de oostelijke mijnstreek van de provincie Limburg. De mijnen in de omgeving zijn al een tijd geleden gesloten. Toch heeft het mijnbouwverleden nog altijd een uitwerking op de stad. De oude mijnbouwschachten zijn veranderd in ruim opgezette woonwijken en groene plekken midden in de stad. Het Glaspaleis dat in 1935 met mijnbouwgelden is gebouwd, is tegenwoordig een prachtig en milieuvriendelijk cultureel centrum.

Voor de werkgelegenheid in de regio van Heerlen is het bedrijf DSM heel belangrijk. Heerlen ligt gunstig ten opzichte van het Duitse Ruhrgebied. Hierdoor hebben ook andere industrie├źn gekozen voor Heerlen als vestigingsplaats. De gemeente werkt samen met de omliggende gemeentes in het samenwerkingsverband Parkstad Limburg.

Het zoekresultaat op huurwoningverhuur.nl geeft een goed inzicht in de woningen in Heerlen die in het verleden via deze website te huur werden aangeboden. Aan de hand van de resultaten kunt u voor zichzelf bepalen of wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn bij het vinden van een passende huurwoning. Dat geldt ook voor het aanbod huurhuizen in Heerlen.

Zoekt u een huurwoning in Heerlen? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Heerlen vindt u via huurwoningverhuur.nl.