Huurwoning Hoofddorp

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1220 huurwoningen in Hoofddorp die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Hoofddorp zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Gemeubileerde Eengezinswoning in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1250,- en €1350,-

Te huur aangeboden in Hoofddorp een Eengezinswoning, gemeubileerd. Straatnaam is: Femina Mullerstraat. Het woonoppervlak bedraagt 96 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 1350 euro.


Eengezinswoning in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1195,- en €1295,-

Te huur aangeboden in Hoofddorp een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Merckenburg . Het woonoppervlak bedraagt 170 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, keuken ingericht, terras, tv aansluiting. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 1295 euro.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1195,- en €1295,-

In Hoofddorp is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 100 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Hannie Schaftstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, keuken ingericht, balkon. De huurprijs is 1295 euro per maand.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1400,- en €1500,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Hoofddorp. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Albertje Onosplantsoen. De oppervlakte is 120 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 1500 euro p.mnd.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1195,- en €1295,-

Eengezinswoning te huur in Hoofddorp. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, lichte woonruimte. De oppervlakte is 100 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Breeburgsingel. Huur: 1295 euro p.mnd.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1195,- en €1295,-

3 Kamer app. te huur in Hoofddorp. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, balkon, tv aansluiting. De oppervlakte is 100 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Hannie Schaftstraat . Huur: 1295 euro p.mnd.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1195,- en €1295,-

Te huur aangeboden in Hoofddorp een Eengezinswoning, gemeubileerd. Straatnaam is: Annie Romeinstraat . Het woonoppervlak bedraagt 110 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, keuken ingericht. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 1295 euro.


Eengezinswoning in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1400,- en €1500,-

Eengezinswoning te huur in Hoofddorp. Wordt leeg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een benedenwoning. De oppervlakte is 113 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Florence Nightingalestraat. Huur: 1500 euro p.mnd.


Gemeubileerde 4 Kamer app. in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1150,- en €1250,-

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Hoofddorp. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Egholm . De oppervlakte is 105 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Bovenwoning. Huur: 1250 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1400,- en €1500,-

Te huur aangeboden in Hoofddorp een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Veerse Meer. Het woonoppervlak bedraagt 155 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, keuken ingericht. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 1500 euro.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Hoofddorp vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Hoofddorp vinden. Een huurwoning Hoofddorp, huurhuis Hoofddorp, appartement Hoofddorp, kamer Hoofddorp, studio Hoofddorp of woning in Hoofddorp ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Hoofddorp

Voor een gevarieerd aanbod huurwoningen in Hoofddorp kijkt u op huurwoningverhuur.nl. Huurwoningverhuur.nl is een bemiddelaar voor uiteenlopende woningzoekenden, of ze nu een appartement, flat, eengezinswoning of kamer willen huren. Het aanbod van huurhuizen in Hoofddorp is zeer gevarieerd. Tussen de duizenden huurwoningen op huurwoningverhuur.nl zijn er altijd wel enkele die de toekomstige huurder zullen aanspreken.

Hoofddorp ligt in de provincie Noord-Holland. De plaats maakt deel uit van de gemeente Haarlemmermeer, die de gehele gelijknamige polder beslaat. Deze polder werd in de negentiende eeuw drooggelegd om het gebied te kunnen gebruiken als landbouwgrond. Nog altijd wordt een groot deel van de Haarlemmermeer gebruikt voor de aardappelteelt.

In de naoorlogse periode is Hoofddorp samen met het nabijgelegen Schiphol explosief gegroeid. Door de gunstige ligging ten opzichte van de luchthaven hebben heel wat internationale bedrijven een kantoor in Hoofddorp. De woningvoorraad bestaat in Hoofddorp vooral uit huizen en appartementen die sinds de jaren vijftig zijn gebouwd. Nog altijd vindt er rondom de stad nieuwbouw plaats. Het voormalige tentoonstellingsterrein van de Floriade is deels bebouwd met woningen en deels ingericht als stadspark.

Het is heel eenvoudig om via huurwoningverhuur.nl een huurhuis in Hoofddorp te vinden. De woningzoekende vult de woonwensen in en laat het serviceteam van huurwoningverhuur.nl het werk doen. Op de website huurwoningverhuur.nl krijgt u alvast een indruk van de huurwoningen Hoofddorp die via huurwoningverhuur te huur zijn aangeboden. Aan de hand hiervan kunt u beslissen of huurwoningverhuur.nl een geschikte bemiddelaar voor u is.

Zoekt u een huurwoning in Hoofddorp? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Hoofddorp vindt u via huurwoningverhuur.nl.