Huurwoning Hoofddorp

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1249 huurwoningen in Hoofddorp die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Hoofddorp zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

4 Kamer app. in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1184,- en €1284,-

Te huur aangeboden in Hoofddorp een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Burgemeester van Stamplein. Het woonoppervlak bedraagt 162 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, keuken ingericht, balkon. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 1284 euro.


4 Kamer app. in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1020,- en €1120,-

In Hoofddorp is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 115 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Burgemeester van Stamplein . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, keuken ingericht. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De huurprijs is 1120 euro per maand.


Eengezinswoning in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1150,- en €1250,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Hoofddorp. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Manegelaan . De oppervlakte is 120 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 1250 euro p.mnd.


Gemeubileerde Kamer in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €545,- en €645,-

Te huur: Kamer. Deze wordt aangeboden in Hoofddorp. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Marathonstraat. De oppervlakte is 15 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 645 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €955,- en €1055,-

Te huur aangeboden in Hoofddorp een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Hannie Schaftstraat . Het woonoppervlak bedraagt 115 m2. Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, tv aansluiting. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 1055 euro.


2 Kamer app. in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €750,- en €850,-

In Hoofddorp is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 60 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Goudplaat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, keuken ingericht. De huurprijs is 850 euro per maand.


Eengezinswoning in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1400,- en €1500,-

Eengezinswoning te huur in Hoofddorp. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, keuken ingericht. De oppervlakte is 113 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Florence Nightingalestraat . Huur: 1500 euro p.mnd.


Kamer in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €500,- en €600,-

Kamer te huur in Hoofddorp. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: internet aanwezig. De oppervlakte is 45 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Weerdenburg. Huur: 600 euro p.mnd.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1400,- en €1500,-

Te huur aangeboden in Hoofddorp een Eengezinswoning, gemeubileerd. Straatnaam is: Albertje Onosplantsoen. Het woonoppervlak bedraagt 120 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 1500 euro.


Eengezinswoning in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1400,- en €1500,-

Te huur aangeboden in Hoofddorp een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Pater Damiaanstraat. Het woonoppervlak bedraagt 140 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen buiten de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 1500 euro.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Hoofddorp vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Hoofddorp vinden. Een huurwoning Hoofddorp, huurhuis Hoofddorp, appartement Hoofddorp, kamer Hoofddorp, studio Hoofddorp of woning in Hoofddorp ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Hoofddorp

Voor een gevarieerd aanbod huurwoningen in Hoofddorp kijkt u op huurwoningverhuur.nl. Huurwoningverhuur.nl is een bemiddelaar voor uiteenlopende woningzoekenden, of ze nu een appartement, flat, eengezinswoning of kamer willen huren. Het aanbod van huurhuizen in Hoofddorp is zeer gevarieerd. Tussen de duizenden huurwoningen op huurwoningverhuur.nl zijn er altijd wel enkele die de toekomstige huurder zullen aanspreken.

Hoofddorp ligt in de provincie Noord-Holland. De plaats maakt deel uit van de gemeente Haarlemmermeer, die de gehele gelijknamige polder beslaat. Deze polder werd in de negentiende eeuw drooggelegd om het gebied te kunnen gebruiken als landbouwgrond. Nog altijd wordt een groot deel van de Haarlemmermeer gebruikt voor de aardappelteelt.

In de naoorlogse periode is Hoofddorp samen met het nabijgelegen Schiphol explosief gegroeid. Door de gunstige ligging ten opzichte van de luchthaven hebben heel wat internationale bedrijven een kantoor in Hoofddorp. De woningvoorraad bestaat in Hoofddorp vooral uit huizen en appartementen die sinds de jaren vijftig zijn gebouwd. Nog altijd vindt er rondom de stad nieuwbouw plaats. Het voormalige tentoonstellingsterrein van de Floriade is deels bebouwd met woningen en deels ingericht als stadspark.

Het is heel eenvoudig om via huurwoningverhuur.nl een huurhuis in Hoofddorp te vinden. De woningzoekende vult de woonwensen in en laat het serviceteam van huurwoningverhuur.nl het werk doen. Op de website huurwoningverhuur.nl krijgt u alvast een indruk van de huurwoningen Hoofddorp die via huurwoningverhuur te huur zijn aangeboden. Aan de hand hiervan kunt u beslissen of huurwoningverhuur.nl een geschikte bemiddelaar voor u is.

Zoekt u een huurwoning in Hoofddorp? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Hoofddorp vindt u via huurwoningverhuur.nl.