Huurwoning Hoofddorp

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1399 huurwoningen in Hoofddorp die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Hoofddorp zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Gemeubileerde 3 Kamer app. in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1300,- en €1400,-

Te huur aangeboden in Hoofddorp een 3 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Ridderburgpark. Het woonoppervlak bedraagt 105 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: lift aanwezig, balkon. Huurprijs per maand bedraagt 1400 euro.


Eengezinswoning in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1200,- en €1300,-

Te huur aangeboden in Hoofddorp een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Lakenburg. Het woonoppervlak bedraagt 120 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 1300 euro.


Eengezinswoning in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1050,- en €1150,-

Te huur aangeboden in Hoofddorp een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Anna Blamanstraat. Het woonoppervlak bedraagt 140 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 1150 euro.


3 Kamer app. in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €660,- en €760,-

Te huur aangeboden in Hoofddorp een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Drongelenplein. Het woonoppervlak bedraagt 59 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, balkon, terras. Huurprijs per maand bedraagt 760 euro.


3 Kamer app. in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €660,- en €760,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Hoofddorp. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Drongelenplein. De oppervlakte is 58 vierkante meters. Huur: 760 euro p.mnd.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1100,- en €1200,-

In Hoofddorp is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 90 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Stoholm. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, terras. De huurprijs is 1200 euro per maand.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1395,- en €1495,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Hoofddorp. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Femina Mullerstraat. De oppervlakte is 160 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van openbaar vervoer. Huur: 1495 euro p.mnd.


Gemeubileerde Studio in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €625,- en €725,-

In Hoofddorp is een Studio te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 34 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Saturnusstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, balkon. De huurprijs is 725 euro per maand.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1100,- en €1200,-

Te huur aangeboden in Hoofddorp een 2 Kamer app., gemeubileerd. Straatnaam is: Raadhuisplein. Het woonoppervlak bedraagt 81 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: lift aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 1200 euro.


Eengezinswoning in Hoofddorp

Huurwoning Hoofddorp - huurprijs tussen €1300,- en €1400,-

Eengezinswoning te huur in Hoofddorp. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, terras. De oppervlakte is 150 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Manenburgdreef. Huur: 1400 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Hoofddorp vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Hoofddorp vinden. Een huurwoning Hoofddorp, huurhuis Hoofddorp, appartement Hoofddorp, kamer Hoofddorp, studio Hoofddorp of woning in Hoofddorp ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Hoofddorp

Voor een gevarieerd aanbod huurwoningen in Hoofddorp kijkt u op huurwoningverhuur.nl. Huurwoningverhuur.nl is een bemiddelaar voor uiteenlopende woningzoekenden, of ze nu een appartement, flat, eengezinswoning of kamer willen huren. Het aanbod van huurhuizen in Hoofddorp is zeer gevarieerd. Tussen de duizenden huurwoningen op huurwoningverhuur.nl zijn er altijd wel enkele die de toekomstige huurder zullen aanspreken.

Hoofddorp ligt in de provincie Noord-Holland. De plaats maakt deel uit van de gemeente Haarlemmermeer, die de gehele gelijknamige polder beslaat. Deze polder werd in de negentiende eeuw drooggelegd om het gebied te kunnen gebruiken als landbouwgrond. Nog altijd wordt een groot deel van de Haarlemmermeer gebruikt voor de aardappelteelt.

In de naoorlogse periode is Hoofddorp samen met het nabijgelegen Schiphol explosief gegroeid. Door de gunstige ligging ten opzichte van de luchthaven hebben heel wat internationale bedrijven een kantoor in Hoofddorp. De woningvoorraad bestaat in Hoofddorp vooral uit huizen en appartementen die sinds de jaren vijftig zijn gebouwd. Nog altijd vindt er rondom de stad nieuwbouw plaats. Het voormalige tentoonstellingsterrein van de Floriade is deels bebouwd met woningen en deels ingericht als stadspark.

Het is heel eenvoudig om via huurwoningverhuur.nl een huurhuis in Hoofddorp te vinden. De woningzoekende vult de woonwensen in en laat het serviceteam van huurwoningverhuur.nl het werk doen. Op de website huurwoningverhuur.nl krijgt u alvast een indruk van de huurwoningen Hoofddorp die via huurwoningverhuur te huur zijn aangeboden. Aan de hand hiervan kunt u beslissen of huurwoningverhuur.nl een geschikte bemiddelaar voor u is.

Zoekt u een huurwoning in Hoofddorp? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Hoofddorp vindt u via huurwoningverhuur.nl.