Huurwoning Kampen

Op deze pagina vindt u een overzicht van 385 huurwoningen in Kampen die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Kampen zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

3 Kamer app. in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €665,- en €765,-

3 Kamer app. te huur in Kampen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 140 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Hofstraat. Huur: 765 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €695,- en €795,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Kampen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Hofstraat. De oppervlakte is 100 vierkante meters. Huur: 795 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €595,- en €695,-

2 Kamer app. te huur in Kampen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, balkon. De oppervlakte is 75 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Boven Nieuwstraat. Huur: 695 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €895,- en €995,-

Te huur aangeboden in Kampen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: De Omloop. Het woonoppervlak bedraagt 120 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, balkon. Huurprijs per maand bedraagt 995 euro.


3 Kamer app. in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €695,- en €795,-

Te huur aangeboden in Kampen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Hofstraat. Het woonoppervlak bedraagt 100 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: terras. Huurprijs per maand bedraagt 795 euro.


2 Kamer app. in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €438,- en €538,-

In Kampen is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 42 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Voorstraat. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De huurprijs is 538 euro per maand.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €484,- en €584,-

Eengezinswoning te huur in Kampen. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De oppervlakte is 100 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Gallestraat. Huur: 584 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €1150,- en €1250,-

Te huur aangeboden in Kampen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: De Maat. Het woonoppervlak bedraagt 200 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, terras. Huurprijs per maand bedraagt 1250 euro.


2 Kamer app. in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €397,- en €497,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Kampen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Voorstraat. De oppervlakte is 38 vierkante meters. Huur: 497 euro p.mnd.


Studio in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €500,- en €600,-

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Kampen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Koornmarkt. De oppervlakte is 34 vierkante meters. Huur: 600 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Kampen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Kampen vinden. Een huurwoning Kampen, huurhuis Kampen, appartement Kampen, kamer Kampen, studio Kampen of woning in Kampen ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Kampen

Bent u op zoek naar een huurwoning in Kampen? Dan bent u bij huurwoningverhuur.nl aan het juiste adres. Huurwoningverhuur biedt zicht op een groot aantal huurhuizen door heel Nederland. Het aanbod omvat ook diverse huurwoningen in Kampen. De huizen die via deze site te huur worden aangeboden, zijn zeer verschillend. Daardoor kan iedereen die een woning in Kampen wil huren via huurwoningen.nl een geschikt huurhuis of appartement vinden.

Kampen ligt in de provincie Overijssel, op de plaats waar de IJssel uitmondt in het IJsselmeer. Vroeger was de ligging van Kampen economisch belangrijk. In het centrum van Kampen is goed te zien dat het vroeger een rijke handelsstad is geweest. Tegenwoordig oefent Kampen aantrekkingskracht uit op toeristen, die het centrum en de havens van de stad aandoen.

Een moderne haven maakt het ook voor zeeschepen mogelijk om de stad Kampen te bereiken. Recent hebben veel bedrijven zich dan ook in de stad aan het water gevestigd. Ook de andere bedrijventerreinen rondom de stad zijn aantrekkelijk voor uiteenlopende dienstverlenende en industriƫle bedrijven. De stad werkt hard aan nieuwbouwprojecten om de bevolkingsgroei op te vangen. De woonwijken rondom de stad worden ruim opgezet.

De woningen in Kampen die u op huurwoningverhuur.nl ziet staan, stonden in het verleden te huur. Inmiddels is er een huurder voor gevonden. Het overzicht geeft u een indicatie welk soort huizen u in Kampen kunt huren als u kiest voor de bemiddeling van huurwoningverhuur.nl. Zo vindt iedereen het huis waarnaar hij zoekt.

Zoekt u een huurwoning in Kampen? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Kampen vindt u via huurwoningverhuur.nl.