Huurwoning Kampen

Op deze pagina vindt u een overzicht van 342 huurwoningen in Kampen die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Kampen zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Eengezinswoning in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €555,- en €655,-

Eengezinswoning te huur in Kampen. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Het onderhoud is goed. De oppervlakte is 34 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Burgwal. Huur: 655 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €1055,- en €1155,-

Te huur aangeboden in Kampen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: De Omloop. Het woonoppervlak bedraagt 111 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, internet aanwezig, keuken ingericht, tv aansluiting, lichte woonruimte. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 1155 euro.


2 Kamer app. in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €495,- en €595,-

Te huur aangeboden in Kampen een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Herensmitsteeg. Het woonoppervlak bedraagt 43 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: centrale verwarming. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 595 euro.


4 Kamer app. in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €810,- en €910,-

In Kampen is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 101 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Breedesteeg. De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: keuken ingericht, balkon. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De huurprijs is 910 euro per maand.


3 Kamer app. in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €760,- en €860,-

In Kampen is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 105 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Venestraat . De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming, terras, lichte woonruimte. De huurprijs is 860 euro per maand.


Eengezinswoning in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €885,- en €985,-

In Kampen is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 238 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Dr. Kolfflaan . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, keuken ingericht. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De huurprijs is 985 euro per maand.


4 Kamer app. in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €641,- en €741,-

Te huur aangeboden in Kampen een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Oudestraat . Het woonoppervlak bedraagt 109 m2. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, centrale verwarming. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 741 euro.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €705,- en €805,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Kampen. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Graafschap. De oppervlakte is 125 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 805 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €425,- en €525,-

Te huur aangeboden in Kampen een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Noordweg. Het woonoppervlak bedraagt 70 m2. Gelegen aan drukke weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, centrale verwarming. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 525 euro.


Eengezinswoning in Kampen

Huurwoning Kampen - huurprijs tussen €1150,- en €1250,-

Te huur aangeboden in Kampen een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: De Maat. Het woonoppervlak bedraagt 200 m2. Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, keuken ingericht, terras, lichte woonruimte. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 1250 euro.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Kampen vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Kampen vinden. Een huurwoning Kampen, huurhuis Kampen, appartement Kampen, kamer Kampen, studio Kampen of woning in Kampen ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Kampen

Bent u op zoek naar een huurwoning in Kampen? Dan bent u bij huurwoningverhuur.nl aan het juiste adres. Huurwoningverhuur biedt zicht op een groot aantal huurhuizen door heel Nederland. Het aanbod omvat ook diverse huurwoningen in Kampen. De huizen die via deze site te huur worden aangeboden, zijn zeer verschillend. Daardoor kan iedereen die een woning in Kampen wil huren via huurwoningen.nl een geschikt huurhuis of appartement vinden.

Kampen ligt in de provincie Overijssel, op de plaats waar de IJssel uitmondt in het IJsselmeer. Vroeger was de ligging van Kampen economisch belangrijk. In het centrum van Kampen is goed te zien dat het vroeger een rijke handelsstad is geweest. Tegenwoordig oefent Kampen aantrekkingskracht uit op toeristen, die het centrum en de havens van de stad aandoen.

Een moderne haven maakt het ook voor zeeschepen mogelijk om de stad Kampen te bereiken. Recent hebben veel bedrijven zich dan ook in de stad aan het water gevestigd. Ook de andere bedrijventerreinen rondom de stad zijn aantrekkelijk voor uiteenlopende dienstverlenende en industriƫle bedrijven. De stad werkt hard aan nieuwbouwprojecten om de bevolkingsgroei op te vangen. De woonwijken rondom de stad worden ruim opgezet.

De woningen in Kampen die u op huurwoningverhuur.nl ziet staan, stonden in het verleden te huur. Inmiddels is er een huurder voor gevonden. Het overzicht geeft u een indicatie welk soort huizen u in Kampen kunt huren als u kiest voor de bemiddeling van huurwoningverhuur.nl. Zo vindt iedereen het huis waarnaar hij zoekt.

Zoekt u een huurwoning in Kampen? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Kampen vindt u via huurwoningverhuur.nl.