Huurwoning Lelystad

Op deze pagina vindt u een overzicht van 878 huurwoningen in Lelystad die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Lelystad zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Gemeubileerde Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €1250,- en €1350,-

In Lelystad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 150 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Parkhaven. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, terras. De huurprijs is 1350 euro per maand.


Gemeubileerde 4 Kamer app. in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €638,- en €738,-

4 Kamer app. te huur in Lelystad. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig. De oppervlakte is 110 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kamp. Huur: 738 euro p.mnd.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €750,- en €850,-

In Lelystad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 95 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Taagstraat. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig. De huurprijs is 850 euro per maand.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €1100,- en €1200,-

Mooie moderne woning te huur. Met zijn ligging nabij scholen, winkels, centrum, het station en een uitgestrekt park met speelweides is deze uniek te noemen. Alom zoekt u en woning die direct bewoonbaar is dan is deze woning zeker het bekijken waard! Indeling: Begane grond: De voortuin met garage ( elektrische garagedeur) geeft toegang aan de entree van de woning. Wat u direct opvalt is de strakke afwerking en de lichte kleurstelling van de wanden, vloeren en plafonds. De hal met grote plavuis geeft toegang aan garage, toilet en de deur naar de riante woonkamer. Aan de voorzijde van de woning is een ruim kookeiland met 5-pitsgasfornuis, vaatwasser, wasbak en een RVS afzuigkap omringd door inbouwspots. Langs de wand is een keukenmeubel met veel kastruimte, vriezer, koelkast en oven geplaatst. Aan de tuinzijde is het woongedeelte met een schuifpui naar de tuin. De gehele etage heeft vloerverwarming als hoofdverwarming en overal zijn mooie inbouwspots en letverlichting verwerkt. Eerste verdieping: Deze etage heeft een gigantische slaapkamer met mooi gestuukte wanden en een laminaatvloer. Tweede verdieping: Aan de voorzijde van de woning is een kleine slaap- / hobbykamer met vaste kasten met doorloop naar een riante slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Centraal op deze etage is een moderne badkamer met wandcloset, bubbelbad met stortdouche en wastafel. Verder is er een ruimte voor de witgoedapparaten en berging (deze etage heeft luxe vaste kasten in bijna alle ruimtes). Tuin: Strak aangelegd met veel privacy, warm- en koudwateraansluiting, elektra en verlichting in de bestrating.


Kamer in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €300,- en €400,-

Te huur: Kamer. Hierbij mag u gebruik maken van de woon-, badkamer, tuin, keuken en wasruimte. Het huurbedrag 400 euro p.mnd. incl. water/energie.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €800,- en €900,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Lelystad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Duinvoet. De oppervlakte is 145 vierkante meters. Huur: 900 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €585,- en €685,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Lelystad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kreek. De oppervlakte is 120 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Een park ligt op loopafstand. Buiten de bebouwde kom. Huur: 685 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €810,- en €910,-

Te huur aangeboden in Lelystad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Oldengaerde. Het woonoppervlak bedraagt 171 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen buiten de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, dubbel glas, lichte woonruimte. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 910 euro.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €780,- en €880,-

Eengezinswoning te huur in Lelystad. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, balkon. De oppervlakte is 108 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kempenaar. Huur: 880 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €1260,- en €1360,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Lelystad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Birdielaan. De oppervlakte is 186 vierkante meters. Buiten de bebouwde kom. U kunt uw auto bij de woning parkeren.Huur: 1360 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Lelystad vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Lelystad vinden. Een huurwoning Lelystad, huurhuis Lelystad, appartement Lelystad, kamer Lelystad, studio Lelystad of woning in Lelystad ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Lelystad

Voor een gevarieerd aanbod huurwoningen in Lelystad kijkt u op huurwoningverhuur.nl. Huurwoningverhuur.nl is een bemiddelaar voor uiteenlopende woningzoekenden, of ze nu een appartement, flat, eengezinswoning of kamer willen huren. Het aanbod van huurhuizen in Lelystad is zeer gevarieerd. Tussen de duizenden huurwoningen op huurwoningverhuur.nl zijn er altijd wel enkele die de toekomstige huurder zullen aanspreken.
Lelystad is de hoofdstad van de provincie Flevoland. De stad is vernoemd naar Cornelis Lely, de ingenieur die de Afsluitdijk en de nieuwe provincie Flevoland heeft ontworpen. Lelystad bestaat voor een groot deel uit ruim opgezette woonwijken. Een uitgekiend stratenpatroon verbindt de verschillende wijken en straten met elkaar. Inmiddels werkt Lelystad er aan om meer dan alleen een woonstad te worden. Het stadshart is opgeknapt en de nadruk komt meer te liggen op de eigen werkgelegenheid en recreatiemogelijkheden. Tegelijkertijd wordt ook de infrastructuur aangepakt. Zowel de verbindingen met de Randstad als met het noorden worden verbeterd.

Lelystad ligt in een schitterende omgeving. De stad ligt aan het IJsselmeer. Het is zelfs mogelijk om in Lelystad te wonen met een aanlegsteiger voor de deur. In het zuiden ligt het natuurgebied de Oostvaardersplassen, waar diverse bijzondere vogels verblijven. In het weekend trekt Lelystad bezoekers uit de wijde omgeving naar Batavia Stad. In dit bijzonder vormgegeven winkelcentrum wordt merkkleding tegen aantrekkelijke prijzen verkocht.

Het is heel eenvoudig om via huurwoningverhuur.nl een huurhuis in Lelystad te vinden. De woningzoekende vult de woonwensen in en laat het serviceteam van huurwoningverhuur.nl het werk doen. Op de website huurwoningverhuur.nl krijgt u alvast een indruk van de huurwoningen die via huurwoningverhuur te huur zijn aangeboden. Aan de hand hiervan kunt u beslissen of huurwoningverhuur.nl een geschikte bemiddelaar voor u is.

Zoekt u een huurwoning in Lelystad? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Lelystad vindt u via huurwoningverhuur.nl.