Huurwoning Lelystad

Op deze pagina vindt u een overzicht van 851 huurwoningen in Lelystad die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Lelystad zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

3 Kamer app. in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €625,- en €725,-

Te huur aangeboden in Lelystad een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Galjoen. Het woonoppervlak bedraagt 90 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, keuken ingericht, balkon. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 725 euro.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €750,- en €850,-

In Lelystad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Griend . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, keuken ingericht. De huurprijs is 850 euro per maand.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €1100,- en €1200,-

Lelystad: schitterende 2 onder een kap, 5 minuten van winkelcentrum, huisarts centrum en bus stop. 5 minuten van de A6 snelweg. 30 mtr diepe tuin, 4 slaapkamers 1200 pmnd.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €800,- en €900,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Lelystad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kempenaar . In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 900 euro p.mnd.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €1195,- en €1295,-

Eengezinswoning te huur in Lelystad. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, keuken ingericht. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: VOCweg. Huur: 1295 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €575,- en €675,-

Eengezinswoning te huur in Lelystad. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, tv aansluiting. De oppervlakte is 115 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Beemster. Huur: 675 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €600,- en €700,-

Eengezinswoning te huur in Lelystad. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een tussenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, tv aansluiting. De oppervlakte is 115 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Beemster. Huur: 700 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €800,- en €900,-

Eengezinswoning te huur in Lelystad. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, keuken ingericht, terras. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Harderwijkstraat. Huur: 900 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €642,- en €742,-

Te huur aangeboden in Lelystad een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Ringdijk. Het woonoppervlak bedraagt 54 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: balkon, terras. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 742 euro.


2 Kamer app. in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €595,- en €695,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Lelystad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Archipel. De oppervlakte is 72 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels. Bovenwoning. Huur: 695 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Lelystad vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Lelystad vinden. Een huurwoning Lelystad, huurhuis Lelystad, appartement Lelystad, kamer Lelystad, studio Lelystad of woning in Lelystad ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Lelystad

Voor een gevarieerd aanbod huurwoningen in Lelystad kijkt u op huurwoningverhuur.nl. Huurwoningverhuur.nl is een bemiddelaar voor uiteenlopende woningzoekenden, of ze nu een appartement, flat, eengezinswoning of kamer willen huren. Het aanbod van huurhuizen in Lelystad is zeer gevarieerd. Tussen de duizenden huurwoningen op huurwoningverhuur.nl zijn er altijd wel enkele die de toekomstige huurder zullen aanspreken.
Lelystad is de hoofdstad van de provincie Flevoland. De stad is vernoemd naar Cornelis Lely, de ingenieur die de Afsluitdijk en de nieuwe provincie Flevoland heeft ontworpen. Lelystad bestaat voor een groot deel uit ruim opgezette woonwijken. Een uitgekiend stratenpatroon verbindt de verschillende wijken en straten met elkaar. Inmiddels werkt Lelystad er aan om meer dan alleen een woonstad te worden. Het stadshart is opgeknapt en de nadruk komt meer te liggen op de eigen werkgelegenheid en recreatiemogelijkheden. Tegelijkertijd wordt ook de infrastructuur aangepakt. Zowel de verbindingen met de Randstad als met het noorden worden verbeterd.

Lelystad ligt in een schitterende omgeving. De stad ligt aan het IJsselmeer. Het is zelfs mogelijk om in Lelystad te wonen met een aanlegsteiger voor de deur. In het zuiden ligt het natuurgebied de Oostvaardersplassen, waar diverse bijzondere vogels verblijven. In het weekend trekt Lelystad bezoekers uit de wijde omgeving naar Batavia Stad. In dit bijzonder vormgegeven winkelcentrum wordt merkkleding tegen aantrekkelijke prijzen verkocht.

Het is heel eenvoudig om via huurwoningverhuur.nl een huurhuis in Lelystad te vinden. De woningzoekende vult de woonwensen in en laat het serviceteam van huurwoningverhuur.nl het werk doen. Op de website huurwoningverhuur.nl krijgt u alvast een indruk van de huurwoningen die via huurwoningverhuur te huur zijn aangeboden. Aan de hand hiervan kunt u beslissen of huurwoningverhuur.nl een geschikte bemiddelaar voor u is.

Zoekt u een huurwoning in Lelystad? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Lelystad vindt u via huurwoningverhuur.nl.