Huurwoning Lelystad

Op deze pagina vindt u een overzicht van 808 huurwoningen in Lelystad die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Lelystad zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Kamer in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €250,- en €350,-

Kamer te huur in Lelystad. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: keuken ingericht. De oppervlakte is 20 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Klip . Huur: 350 euro p.mnd.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €795,- en €895,-

In Lelystad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 120 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Kempenaar. De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, keuken ingericht, terras. De huurprijs is 895 euro per maand.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €650,- en €750,-

In Lelystad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 110 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Kogge . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een tussenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De huurprijs is 750 euro per maand.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €750,- en €850,-

Te huur aangeboden in Lelystad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Galjoen. Het woonoppervlak bedraagt 120 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen aan een rustige weg. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, centrale verwarming. Huurprijs per maand bedraagt 850 euro.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €625,- en €725,-

In Lelystad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 106 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Schardamstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een tussenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, terras, tv aansluiting. De huurprijs is 725 euro per maand.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €1300,- en €1400,-

Te huur aangeboden in Lelystad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Marquette. Het woonoppervlak bedraagt 210 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, keuken ingericht. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 1400 euro.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €600,- en €700,-

Te huur aangeboden in Lelystad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Fjord . Het woonoppervlak bedraagt 105 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, keuken ingericht, terras. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 700 euro.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €600,- en €700,-

Te huur aangeboden in Lelystad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Fjord. Het woonoppervlak bedraagt 105 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, centrale verwarming, keuken ingericht. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 700 euro.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €600,- en €700,-

In Lelystad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 105 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Fjord. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een tussenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming. De huurprijs is 700 euro per maand.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €575,- en €675,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Lelystad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kogge. De oppervlakte is 155 vierkante meters. Tussenwoningwoning. Huur: 675 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Lelystad vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Lelystad vinden. Een huurwoning Lelystad, huurhuis Lelystad, appartement Lelystad, kamer Lelystad, studio Lelystad of woning in Lelystad ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Lelystad

Voor een gevarieerd aanbod huurwoningen in Lelystad kijkt u op huurwoningverhuur.nl. Huurwoningverhuur.nl is een bemiddelaar voor uiteenlopende woningzoekenden, of ze nu een appartement, flat, eengezinswoning of kamer willen huren. Het aanbod van huurhuizen in Lelystad is zeer gevarieerd. Tussen de duizenden huurwoningen op huurwoningverhuur.nl zijn er altijd wel enkele die de toekomstige huurder zullen aanspreken.
Lelystad is de hoofdstad van de provincie Flevoland. De stad is vernoemd naar Cornelis Lely, de ingenieur die de Afsluitdijk en de nieuwe provincie Flevoland heeft ontworpen. Lelystad bestaat voor een groot deel uit ruim opgezette woonwijken. Een uitgekiend stratenpatroon verbindt de verschillende wijken en straten met elkaar. Inmiddels werkt Lelystad er aan om meer dan alleen een woonstad te worden. Het stadshart is opgeknapt en de nadruk komt meer te liggen op de eigen werkgelegenheid en recreatiemogelijkheden. Tegelijkertijd wordt ook de infrastructuur aangepakt. Zowel de verbindingen met de Randstad als met het noorden worden verbeterd.

Lelystad ligt in een schitterende omgeving. De stad ligt aan het IJsselmeer. Het is zelfs mogelijk om in Lelystad te wonen met een aanlegsteiger voor de deur. In het zuiden ligt het natuurgebied de Oostvaardersplassen, waar diverse bijzondere vogels verblijven. In het weekend trekt Lelystad bezoekers uit de wijde omgeving naar Batavia Stad. In dit bijzonder vormgegeven winkelcentrum wordt merkkleding tegen aantrekkelijke prijzen verkocht.

Het is heel eenvoudig om via huurwoningverhuur.nl een huurhuis in Lelystad te vinden. De woningzoekende vult de woonwensen in en laat het serviceteam van huurwoningverhuur.nl het werk doen. Op de website huurwoningverhuur.nl krijgt u alvast een indruk van de huurwoningen die via huurwoningverhuur te huur zijn aangeboden. Aan de hand hiervan kunt u beslissen of huurwoningverhuur.nl een geschikte bemiddelaar voor u is.

Zoekt u een huurwoning in Lelystad? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Lelystad vindt u via huurwoningverhuur.nl.