Huurwoning Lelystad

Op deze pagina vindt u een overzicht van 833 huurwoningen in Lelystad die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Lelystad zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €800,- en €900,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Lelystad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kennemerland. De oppervlakte is 160 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Buiten de bebouwde kom. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 900 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €500,- en €600,-

2 Kamer app. te huur in Lelystad. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is alleen beschikbaar voor bepaalde tijd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, keuken ingericht. De oppervlakte is 55 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: De Veste. Huur: 600 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €500,- en €600,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Lelystad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: De Veste. De oppervlakte is 55 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte, alleen voor bepaalde tijd. Buiten de bebouwde kom. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 600 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €650,- en €750,-

Eengezinswoning te huur in Lelystad. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een benedenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, terras. De oppervlakte is 112 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Beukenhof. Huur: 750 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €625,- en €725,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Lelystad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Voorhof. De oppervlakte is 50 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Bovenwoning. Huur: 725 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €775,- en €875,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Lelystad. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kempenaar . De oppervlakte is 105 vierkante meters. Buiten de bebouwde kom. Huur: 875 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €650,- en €750,-

Eengezinswoning te huur in Lelystad. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een benedenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, tv aansluiting. De oppervlakte is 120 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Bastion. Huur: 750 euro p.mnd.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €775,- en €875,-

In Lelystad is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 105 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Kempenaar. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, balkon. De huurprijs is 875 euro per maand.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €695,- en €795,-

Te huur aangeboden in Lelystad een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Schierstins. Het woonoppervlak bedraagt 140 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Gelegen buiten de bebouwde kom. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, centrale verwarming. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 795 euro.


Eengezinswoning in Lelystad

Huurwoning Lelystad - huurprijs tussen €850,- en €950,-

Eengezinswoning te huur in Lelystad. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, dubbel glas, keuken ingericht, terras. De oppervlakte is 116 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Duinvoet. Huur: 950 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Lelystad vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Lelystad vinden. Een huurwoning Lelystad, huurhuis Lelystad, appartement Lelystad, kamer Lelystad, studio Lelystad of woning in Lelystad ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Lelystad

Voor een gevarieerd aanbod huurwoningen in Lelystad kijkt u op huurwoningverhuur.nl. Huurwoningverhuur.nl is een bemiddelaar voor uiteenlopende woningzoekenden, of ze nu een appartement, flat, eengezinswoning of kamer willen huren. Het aanbod van huurhuizen in Lelystad is zeer gevarieerd. Tussen de duizenden huurwoningen op huurwoningverhuur.nl zijn er altijd wel enkele die de toekomstige huurder zullen aanspreken.
Lelystad is de hoofdstad van de provincie Flevoland. De stad is vernoemd naar Cornelis Lely, de ingenieur die de Afsluitdijk en de nieuwe provincie Flevoland heeft ontworpen. Lelystad bestaat voor een groot deel uit ruim opgezette woonwijken. Een uitgekiend stratenpatroon verbindt de verschillende wijken en straten met elkaar. Inmiddels werkt Lelystad er aan om meer dan alleen een woonstad te worden. Het stadshart is opgeknapt en de nadruk komt meer te liggen op de eigen werkgelegenheid en recreatiemogelijkheden. Tegelijkertijd wordt ook de infrastructuur aangepakt. Zowel de verbindingen met de Randstad als met het noorden worden verbeterd.

Lelystad ligt in een schitterende omgeving. De stad ligt aan het IJsselmeer. Het is zelfs mogelijk om in Lelystad te wonen met een aanlegsteiger voor de deur. In het zuiden ligt het natuurgebied de Oostvaardersplassen, waar diverse bijzondere vogels verblijven. In het weekend trekt Lelystad bezoekers uit de wijde omgeving naar Batavia Stad. In dit bijzonder vormgegeven winkelcentrum wordt merkkleding tegen aantrekkelijke prijzen verkocht.

Het is heel eenvoudig om via huurwoningverhuur.nl een huurhuis in Lelystad te vinden. De woningzoekende vult de woonwensen in en laat het serviceteam van huurwoningverhuur.nl het werk doen. Op de website huurwoningverhuur.nl krijgt u alvast een indruk van de huurwoningen die via huurwoningverhuur te huur zijn aangeboden. Aan de hand hiervan kunt u beslissen of huurwoningverhuur.nl een geschikte bemiddelaar voor u is.

Zoekt u een huurwoning in Lelystad? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Lelystad vindt u via huurwoningverhuur.nl.