Huurwoning Rotterdam

Op deze pagina vindt u een overzicht van 13144 huurwoningen in Rotterdam die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Rotterdam zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

983 - 984 - 985 - 986 - 987 - 988 - 989 - 990 - 991 - 992 -

3 Kamer app. in Rotterdam

Huurwoning Rotterdam - huurprijs tussen €550,- en €650,-

Te huur aangeboden in Rotterdam een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Admiraal de Ruyterweg . Het woonoppervlak bedraagt 65 m2. Gelegen binnen de bebouwde kom. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, centrale verwarming, balkon, tv aansluiting. Huurprijs per maand bedraagt 650 euro.


2 Kamer app. in Rotterdam

Huurwoning Rotterdam - huurprijs tussen €1050,- en €1150,-

In Rotterdam is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 70 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Van Beethovensingel . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een benedenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming. De huurprijs is 1150 euro per maand.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Rotterdam

Huurwoning Rotterdam - huurprijs tussen €1200,- en €1300,-

3 Kamer app. te huur in Rotterdam. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte ligt binnen de bebouwde kom. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, tv aansluiting. De oppervlakte is 100 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Cargadoorskade. Huur: 1300 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Rotterdam

Huurwoning Rotterdam - huurprijs tussen €399,- en €499,-

Te huur aangeboden in Rotterdam een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: rochussenstraat. Het woonoppervlak bedraagt 90 m2. Woonruimte ligt op de 1ste etage/ woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: centrale verwarming, dubbel glas, internet aansluiting, tv aansluiting aanwezig, lichte woonruimte. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt € 499 euro.


2 Kamer app. in Rotterdam

Huurwoning Rotterdam - huurprijs tussen €1000,- en €1100,-

In Rotterdam is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 90 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Witte de Withstraat . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt binnen de bebouwde kom. Het betreft hier een bovenwoning. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, tv aansluiting. De huurprijs is 1100 euro per maand.


Gemeubileerde Kamer in Rotterdam

Huurwoning Rotterdam - huurprijs tussen €199,- en €299,-

Te huur aangeboden in Rotterdam, vlakbij metrostation Hesseplaats, een kamer, gemeubileerd. Straatnaam is: Wollefoppenweg. Het woonoppervlak bedraagt 8m2 voor de slaapkamer en 39m2 voor de gedeelde woonkamer. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze kamer is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, internet aanwezig, keuken ingericht, wasmachine en droger, fitnesstoestel. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 300 euro alles inclusief.


Kamer in Rotterdam

Huurwoning Rotterdam - huurprijs tussen €240,- en €340,-

In Rotterdam is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 10 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Witte van Haemstedestraat. De woning is per direct beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, keuken ingericht, balkon. De huurprijs is 340 euro per maand.


Kamer in Rotterdam

Huurwoning Rotterdam - huurprijs tussen €200,- en €300,-

Te huur aangeboden in Rotterdam een Kamer, leeg. Straatnaam is: Wollefoppenweg. Het woonoppervlak bedraagt 8 m2. Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: internet aanwezig, keuken ingericht. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 300 euro.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Rotterdam

Huurwoning Rotterdam - huurprijs tussen €850,- en €950,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Rotterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Jonker Fransstraat. De oppervlakte is 70 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Bovenwoning. Huur: 950 euro p.mnd.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Rotterdam

Huurwoning Rotterdam - huurprijs tussen €1300,- en €1400,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Rotterdam. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oostzeedijk. De oppervlakte is 88 vierkante meters. Binnen de bebouwde kom. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Bovenwoning. U kunt uw auto bij de woning parkeren.Huur: 1400 euro p.mnd.


983 - 984 - 985 - 986 - 987 - 988 - 989 - 990 - 991 - 992 -

De ideale huurwoning Rotterdam vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Rotterdam vinden. Een huurwoning Rotterdam, huurhuis Rotterdam, appartement Rotterdam, kamer Rotterdam, studio Rotterdam of woning in Rotterdam ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners: