Huurwoning Zwolle

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1312 huurwoningen in Zwolle die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Zwolle zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Eengezinswoning in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €1160,- en €1260,-

In Zwolle is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 117 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Posthoornsbredehoek . De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, balkon. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De huurprijs is 1260 euro per maand.


Eengezinswoning in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €860,- en €960,-

Eengezinswoning te huur in Zwolle. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, keuken ingericht, lichte woonruimte. De oppervlakte is 176 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Blaaszegge. Huur: 960 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €590,- en €690,-

In Zwolle is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 53 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Wolweverstraat . De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: keuken ingericht, terras. De huurprijs is 690 euro per maand.


2 Kamer app. in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €655,- en €755,-

Te huur aangeboden in Zwolle een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Zwarteweg. Het woonoppervlak bedraagt 55 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, keuken ingericht, terras. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 755 euro.


Eengezinswoning in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €1160,- en €1260,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Zwolle. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Spoolderbergweg . De oppervlakte is 273 vierkante meters. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Verkeert in nette goed onderhouden staat. U kunt uw auto bij de woning parkeren.Huur: 1260 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €700,- en €800,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Zwolle. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Boekbinderstraat. De oppervlakte is 76 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte, alleen voor bepaalde tijd. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels. Tussenwoningwoning. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 800 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €705,- en €805,-

Te huur aangeboden in Zwolle een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Bloemendalstraat . Het woonoppervlak bedraagt 78 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: centrale verwarming, lichte woonruimte. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 805 euro.


2 Kamer app. in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €735,- en €835,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zwolle. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Oude Vismarkt. De oppervlakte is 81 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Bovenwoning. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 835 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €800,- en €900,-

In de historische Hanzestad Zwolle ligt dit leuke tweekamerappartement van 72 m2. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping van een appartementencomplex in de wijk Zwolle Zuid. De algemene ruimte van het complex is zeer goed onderhouden en er is een lift ter beschikking. Het appartement beschikt zelf over een ruime badkamer, apart toilet, twee slaapkamers, een woonkamer en een open keuken. Daarnaast is er een gezellig balkon welke gericht is op het zuidoosten. INDELING: -4e verdieping: Entree met apart toilet, ruime badkamer met een ligbad en aparte ruime douche, een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed, een werkkamer met een groot bureau, in de hal hangt er een intercom om de portier beneden te openen. Daarnaast heeft de woning een gezellige woonkamer met een open keuken en een balkon. De keuken is voorzien van een koelkast, een kookplaat, magnetron, oven, afzuigkap en een vaatwasser. Ook beschikt de keuken over voldoende kastruimte. In de woonkamer is er een ruime afgesloten voorraadkast waarin de wasmachine en droger te vinden zijn. E.900 pmnd.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €760,- en €860,-

In Zwolle is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 82 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Bitterstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De huurprijs is 860 euro per maand.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Zwolle vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Zwolle vinden. Een huurwoning Zwolle, huurhuis Zwolle, appartement Zwolle, kamer Zwolle, studio Zwolle of woning in Zwolle ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Zwolle

Via huurwoningverhuur.nl is het niet moeilijk om een geschikte huurwoning in Zwolle te vinden. Aangezien het bestand van huurwoningverhuur.nl duizenden huurwoningen in heel Nederland omvat, is het altijd mogelijk om een passend huurhuis te selecteren. In Zwolle worden via huurwoningverhuur.nl regelmatig huurhuizen aangeboden. Appartementen, kamers, eengezinswoningen: huurwoningverhuur.nl vindt in Zwolle voor ieder wat wils.

Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel. De stad ligt strategisch langs de IJssel en enkele kanalen die belangrijk zijn voor het scheepvaartverkeer. De stad ligt direct aan de A28 naar Utrecht en vlakbij de kruising van de A28 en de A50. De laatste weg vormt de verbinding van Zwolle met steden als Apeldoorn, Arnhem en Eindhoven. Ook voor het openbaar vervoer is Zwolle een belangrijke stad. Het station is een stopplaats voor de treinen vanuit Groningen en Leeuwarden naar diverse steden in de Randstad. Er vertrekken vanuit Zwolle treinen naar Arnhem en diverse Brabantse steden, alsmede enkele regionale treinen. In de toekomst wordt het station nog belangrijker, wanneer de Hanzelijn door Flevoland is aangelegd.

Zwolle staat internationaal bekend als groene gemeente. In de stad is een educatief informatiecentrum op het gebied van ecologie gevestigd. De gemeente houdt bij het maaien en de onkruidbestrijding rekening met de plaatselijke ecologie. In de directe omgeving van Zwolle is veel natuurschoon te vinden.

Zoeken naar een huis dat in Zwolle te huur staat is eenvoudig. De woningzoekende maakt een zoekopdracht aan op huurwoningverhuur.nl. Hierna gaat het serviceteam voor u op zoek naar een passende woonruimte, overeenkomstig uw zoekopdracht. Het serviceteam reageert ook meteen, uit uw naam, op de woning. De verhuurders kunnen u dan benaderen met een aanbod om een beschikbare woning in Zwolle te huren.

Zoekt u een huurwoning in Zwolle? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Zwolle vindt u via huurwoningverhuur.nl.