Huurwoning Zwolle

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1345 huurwoningen in Zwolle die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Zwolle zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Kamer in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €200,- en €300,-

Een hele mooie kamer met laminaat aan de Rohnerstr. erg dicht bij het centrum * nieuwbouwhuis incl. cv.* Wij wonen met 4 meiden en zijn op zoek na een hele rustige nette vrouwelijke CIBAP of HBO student, die in de weekenden terug naar huis gaat. Er kan gebruik worden gemaakt van: keuken, gasstel, stofzuiger, douche 1ste verdieping met 2de toilet, washok 2de verdieping, met wasmachine, gedeelde koelkast, zithoek 2de verdieping, internetverbinding (extra € 10,00 p/m) en kabel tv. Incl. inschrijving gemeente Zwolle, belastingheffingen en verontreinigingslasten. Wat extra info: het is hier prettig, rustig wonen, dus je kunt hier goed studeren. We zijn allen erg layback en gaan onze eigen gang. We hebben we een schoonmaakster die de gezamenlijke ruimtes elke week bijhoudt (is incl.). Ik hoop, dat dit iets is voor jou. Heb je interesse en lijkt het je wat? Bel of mail (en laat hierin je telefoonnummer achter) voor een afspraak te maken met ons om het huis te bezichtigen.


Kamer in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €195,- en €295,-

Te huur aangeboden in Zwolle een Kamer, leeg. Straatnaam is: Veemarkt. Het woonoppervlak bedraagt 14 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: . Huurprijs per maand bedraagt 295 euro.


Kamer in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €285,- en €385,-

In Zwolle is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 21 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Eekwal. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De huurprijs is 385 euro per maand.


2 Kamer app. in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €700,- en €800,-

In Zwolle is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 36 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Hoogstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De huurprijs is 800 euro per maand.


Eengezinswoning in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €725,- en €825,-

Eengezinswoning te huur in Zwolle. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig. De oppervlakte is 120 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Donizettistraat. Huur: 825 euro p.mnd.


Kamer in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €220,- en €320,-

Te huur: Kamer. Deze wordt aangeboden in Zwolle. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Venestraat. De oppervlakte is 14 vierkante meters. Huur: 320 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €510,- en €610,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Zwolle. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Vechtstraat. De oppervlakte is 55 vierkante meters. Huur: 610 euro p.mnd.


Kamer in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €260,- en €360,-

Kamer te huur in Zwolle. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 19 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Baaksebeek. Huur: 360 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €655,- en €755,-

In Zwolle is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 90 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Aagje Dekenstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, balkon. De huurprijs is 755 euro per maand.


Kamer in Zwolle

Huurwoning Zwolle - huurprijs tussen €250,- en €350,-

Kamer te huur in Zwolle. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De oppervlakte is 11 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Steenstraat. Huur: 350 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Zwolle vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Zwolle vinden. Een huurwoning Zwolle, huurhuis Zwolle, appartement Zwolle, kamer Zwolle, studio Zwolle of woning in Zwolle ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Zwolle

Via huurwoningverhuur.nl is het niet moeilijk om een geschikte huurwoning in Zwolle te vinden. Aangezien het bestand van huurwoningverhuur.nl duizenden huurwoningen in heel Nederland omvat, is het altijd mogelijk om een passend huurhuis te selecteren. In Zwolle worden via huurwoningverhuur.nl regelmatig huurhuizen aangeboden. Appartementen, kamers, eengezinswoningen: huurwoningverhuur.nl vindt in Zwolle voor ieder wat wils.

Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel. De stad ligt strategisch langs de IJssel en enkele kanalen die belangrijk zijn voor het scheepvaartverkeer. De stad ligt direct aan de A28 naar Utrecht en vlakbij de kruising van de A28 en de A50. De laatste weg vormt de verbinding van Zwolle met steden als Apeldoorn, Arnhem en Eindhoven. Ook voor het openbaar vervoer is Zwolle een belangrijke stad. Het station is een stopplaats voor de treinen vanuit Groningen en Leeuwarden naar diverse steden in de Randstad. Er vertrekken vanuit Zwolle treinen naar Arnhem en diverse Brabantse steden, alsmede enkele regionale treinen. In de toekomst wordt het station nog belangrijker, wanneer de Hanzelijn door Flevoland is aangelegd.

Zwolle staat internationaal bekend als groene gemeente. In de stad is een educatief informatiecentrum op het gebied van ecologie gevestigd. De gemeente houdt bij het maaien en de onkruidbestrijding rekening met de plaatselijke ecologie. In de directe omgeving van Zwolle is veel natuurschoon te vinden.

Zoeken naar een huis dat in Zwolle te huur staat is eenvoudig. De woningzoekende maakt een zoekopdracht aan op huurwoningverhuur.nl. Hierna gaat het serviceteam voor u op zoek naar een passende woonruimte, overeenkomstig uw zoekopdracht. Het serviceteam reageert ook meteen, uit uw naam, op de woning. De verhuurders kunnen u dan benaderen met een aanbod om een beschikbare woning in Zwolle te huren.

Zoekt u een huurwoning in Zwolle? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Zwolle vindt u via huurwoningverhuur.nl.