Verleng de zomer met een terrasverwarmer

terrasverwamerIn oktober genieten van een heerlijk wijntje in de tuin, zelfs wanneer de zon allang onder is: Tuinmeubelen.nl maakt het mogelijk. De specialist in tuinmeubelen en tuinaccessoires heeft onlangs het assortiment uitgebreid met een ruime collectie terrasverwarmers. Niet meer weg te denken uit de horeca, en binnenkort ook niet meer uit de achtertuin. Stel het afscheid van de zomer nog even uit!

Terrasverwarming

In Nederland is het aantal zonuren helaas beperkt. Slimme horecaondernemers hebben daar allang iets voor gevonden: op vrijwel elk terras staan tegenwoordig heaters, die voor een aangename warmte zorgen. Maar waarom zou je zo’n terrasverwarmer ook niet gebruiken op frisse herfstavonden thuis? Tuinmeubelen.nl maakt het nu ook voor consumenten mogelijk om een terrasverwarmer aan te schaffen. Kies voor een heater met wieltjes, gemonteerd aan de muur of een staand exemplaar, en op basis van infrarood, elektriciteit of gas.

Gebruiksgemak

Uiteraard staat veiligheid bij Tuinmeubelen.nl hoog in het vandaal. Zo wordt de gastoevoer naar de Area lounge heater van Eurom automatisch gestopt wanneer de heater te warm wordt of omvalt. Met het stijlvolle ontwerp en een bereik van maar liefst 100 m2 is deze terrasverwarmer uitermate geschikt voor het verwarmen van grote oppervlaktes. Wie een kleinere oppervlakte wil verwarmen, heeft een uitstekende koop aan de Eurom Golden 2000 Ultra RCD, die zowel aan de muur, aan het plafond of aan een parasol gemonteerd kan worden. Deze terrasverwarmer heeft een bereik van 20 m2, is waterwerend en kan eenvoudig in de gewenste hoek worden gedraaid.

Tuinmeubelen.nl

Ben je op zoek naar nieuwe tuinmeubelen? Dan ben je bij Tuinmeubelen.nl aan het juiste adres. In onze webshop zie je ons gehele assortiment tuinmeubelen. Wij hebben een uitgebreid assortiment tuinsets, loungesets, tuinstoelen, parasols en nog veel meer. Alle tuinmeubelen artikelen zijn handig onderverdeeld in verschillende categorieën. Tuinmeubelen.nl biedt dus meer dan alleen tuinmeubelen. Wij zijn continu bezig om ons assortiment zo gevarieerd mogelijk te houden en voor iedereen passende tuinmeubelen te bieden tegen de scherpste prijzen

Wil je onze tuinmeubelen in het echt zien dan heten wij je van harte welkom in een van onze showrooms in Nederland. In de showrooms vind je een selectie van ons uitgebreide tuinmeubelen assortiment. Bestellen en afhalen in onze showrooms is natuurlijk mogelijk. Kijk op onze showroom pagina waar je de dichtstbijzijnde showroom kunt vinden en welke openingstijden de showroom heeft.